Læsere raser: Flygtning i Ribe klager over manglende internet

Efter heftig debat om flygtningeboliger på Nørremarkskolen, flyttede de første flygtninge ind i sidste uge. Nu ser det ud til at debatten fortsætter

- Jeg synes han skal rejse hjem igen.

- Vi andre har heller ikke gratis internet.

Sådan skriver Gunnar A på JV.dk i en af de 123 (det er rigtig mange på jv.dk) kommentarer, der er kommer til artiklen om en 25-årig syrisk flygtning, der fortæller om den midlertidige bolig på den ombyggede folkeskole, han er rykket ind i. 

Flygtning: Jeg havde ikke troet, jeg skulle bo sådan her (link til jv.dk)

Ingen varme, koldt vand og intet internet
- Der er for mange luksus flygtninge, fortsætter Gunnar, der har høstet hele 73 likes for sin kommentar. Det han og stort set alle andre, der har kommenteret artiklen har bidt mærke i, er nemlig mandens førstehåndstryk af boligen, som bliver beskrevet således:

- Radiatoren virker ikke, vandet i badet er koldt og her er ikke noget internet.

Se også: 92 flygtninge skal bo på skolen: Jeg synes det er groft

Skolen, er efter en heftig lokal debat, er blevet indrettet for 5 millioner kr, og planen er at den skal huse 63 andre enlige flygtninge og ti familier. Og adskillige debattører synes, at det er et flot tilbud til folk i nød:

Tror mange danskere gerne ville bytte
- Jeg kender danskere, der ville ønske de kunne få det han får. Og de har sku boet her hele deres liv, skriver Maya F og Niels H skriver, at den syriske flygtning burde skamme sig:

- Tænk hvor mange danskere der godt kunne tænke sig sådan et sted at bo.

- Men nej det er kommunen fuldstændig ligeglad med. Det er hverdagsmad når man læser avis eller her på FB så er der flere flygtninger der klager. De burde skamme sig, skriver Niels.

Se også: Digitaliseringsstrategi: Nye flygtninge får computere

Hvad synes du? Hører der internet med til en bolig i Danmark?

320 kommentarer
Vis kommentarer