Læserne raser: Luk grænserne

Luk grænsen og meld Danmark ud af EU, mener nationen! og Ekstra Bladets Facebook-brugere om avisens afdækning af kriminelle rumænere

Se når Ekstra Bladet og TV3 konfronterer to Hus Forbi sælgere med deres kriminalitet. Foto: EBTV

Der er kun en måde at stoppe østeuropæiske kriminelle i at komme til Danmark, og det kan kun gå for langsomt: Luk grænserne. Nu. 

Det mener store dele af nationen! og brugerne på Facebook i hvert fald, efter Ekstra Bladet i dag kan fortælle, at rumænere hærger i Danmark som aldrig før.

Ekstra Bladet har i samarbejde med TV3 sendt to undercoverjournalister ind i det østeuropæiske miljø i København i forbindelse med dokumentaren 'Jagten på gangsterne fra øst', som bliver sendt i aften klokken 20.00 på TV3.

112 - 20. apr. 2015 - kl. 19:28 TV: Afslører østkriminelle

Her viser den 22-årige rumænske 'hjemløse' Viorel Caldrar blandt andet 80.000 kroner i kontanter, ligesom Ekstra Bladet og TV3 besøger ham på sin bopæl i Rumænien, hvor vi bliver mødt af en Mercedes i indkørslen og et hus med tilhørende landbrug - på trods af, at han solgt hjemløseaviser i København.

Det har fået nationen! og brugerne på Facebook til tasterne.

- Se så for pokker at få lukket de grænser. Det kan ikke gå for langsomt. Vi har aldrig haft så meget kriminalitet, siden de er kommet ind i landet, skriver brugeren Annie N på Nationen!

Ekstra Bladets Miki Mistrati (yderst til højre) viser her skjulte optagelser af Viorel Caldarar junior og senior, mens de i København indvier rumænske undercover-journalister i, hvordan man bedst begår kriminalitet. Konfrontationen finder sted foran deres hus i Rumænien. I bagerste række står landsbyens læge og familiens to gårdskarle. 
(foto: eb.tv) Gangsterne fra øst - 26. apr. 2015 - kl. 09:00 Sælger hjemløse-avis, men har hus og bil i Rumænien
Artiklen fortsætter under videoenHun er langtfra den eneste, der mener, at Danmark bliver nødt til at lukke grænserne.

- Kan bare sige, at vi bliver snydt som altid. Vi lærer det aldrig. Send alle sammen hjem og luk den grænse for pokker. Vi danskere betaler for, at de kan snyde og lave indbrud her i smukke Danmark. Kom nu i gang, Danmark, lyder opsangen fra Flemming Andersen på Facebook.

Se også: Rumæner-kriminalitet eksploderet i Danmark

EU må gøre noget
En af måderne regeringen kan løse problemerne med de østkriminelle i landet er via EU, mener Nationen!-brugeren Jørgen M:

Downcuts - Gangsterne fra øst - 26. apr. 2015 - kl. 09:00 Jeg har kun stjålet en pølse til 20 kr.
- Den her sag burde tages op i EU med krav om, at den rumænske regering betaler denne regning. Samtidig med dette så bør EU tale med store bogstaver overfor Rumænien og gøre opmærksom på, at hvis der stadig flyder en lind strøm af kriminelle ud af Rumænien, så vil der overfor dette land blive indført grænsekontrol og passende santkioner.

Nationen!-brugeren Christian D mener, at det fra politisk side ikke er blevet gjort nok for at stoppe de omrejsende kriminelle:

Det er jo politikernes skyld. Danmark er et slaraffenland for østeuropæere. Man burde virkelig kunne give dem en straf, hvor de skal afsone i deres hjemland. For så kan jeg love jer for at piben får en anden lyd. Danske fængsler svarer jo sikkert til et 3-4 stjernet hotel i deres hjemland, skriver Christian D på nationen!

240 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere