Lavtlønnet på bolig-jagt: Priser fra 12.000 og nu river de 320 boliger ned

Almene boligbyggerier sikrer den fattigste og den lavestlønnede en ordentlig bolig, skriver Troels J på nationen! om at der nu bliver revet 320 lejligheder ned i Brøndby.

Kommunalbestyrelsen i Brøndby Kommune har besluttet, at fem ud af i alt 12 højhuse i Brøndby Strand Parkerne skal jævnes med jorden pga af PCB. Det skriver TV2 Lorry.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)
Kommunalbestyrelsen i Brøndby Kommune har besluttet, at fem ud af i alt 12 højhuse i Brøndby Strand Parkerne skal jævnes med jorden pga af PCB. Det skriver TV2 Lorry.. (Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix)

- Det ville klæde denne del af landet og bygge nogle flere boliger, som lavtlønnede har råd til.

- Når jeg leder ser jeg kun huslejer startende på ca. 12.000 + forbrug for det billigste og et gennemsnitligt niveau på 15-20.000 kr. 

Det er altså op af bakke

Sådan skriver Benjamin B i en kommentar på TV2 Nyhedernes Facebook-profil til nyheden om at hovedstadsområdet mister 320 lejligheder:

Kommunalbestyrelsen i Brøndby Kommune har besluttet, at fem ud af i alt 12 højhuse i Brøndby Strand Parkerne skal jævnes med jorden. Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix Samfund Ikoniske højhuse får dødsstødet

- Når de river bygninger ned som folk har råd til, så gør det 'lidt' ondt.

- Det er altså op af bakke for mange, fortsætter Benjamin og Morten V er er også bekymret:

Ender nok med dyrere boliger
- Lyder godt, men tror det ender med dyrere boliger som gennemsnittet ikke har råd til, skriver Morten, og på nationen! - hvor nedrivningsnyheden har fået 95 kommentarer - er Troels J også trist:

- Almene boligbyggerier sikrer den fattigste og den lavestlønnede en ordentlig bolig.

- Virksomhedsejeren/de rigeste, vil ikke betale en ordentlig løn og sikre den arbejdsløse et job.

- Derfor kommer velfærdsstaten ind og regulerer med topskat, som så efterfølgende bliver brugt på den fattigste, den syge og den lavtlønnede.

- I dag er det system desværre ikke Venstre regeringens kop te.

- Den fattige, den syge og den lavestlønnede skal tilbage på fattiggården.

- Og så har Venstre regeringen haft held med at alle skal gå og pege fingre af hinanden trist, trist, trist, skriver Troels, men hvad tænker du?

Er det blevet for dyrt at bo i hovedstadsområdet?

nationens! SA - som har høstet hele 13 likes for sin kommentar - læser dog noget helt andet end boligmangel end i nyheden om nedrivningen:

- Her gik man og troede at brøndbyfans bare var sindsyge og så viser det sig at de er forgiftede med PCB.

82 kommentarer
Vis kommentarer