Ledte efter mad i supermarkeds skraldespand: Batterier, glas og metal

Hvorfor skal jeg gå op i en grøn omstilling, hvis virksomhederne er ligeglade og får lov til at slippe afsted med at skade og ødelægge vores miljø, spørger 'ketchup-kongen' Fabian efter en tur i en masse supermarkeders skraldespande

Se fundet her. Privatoptagelse

- Hvordan kan det være, at jeg kan tage fra Frederiksberg og hele vejen til Roskilde og konstatere, at ingen af de fødevarebutikker jeg kommer til, affaldssorterer?

- Så hvorfor skal jeg affaldssortere?

 

De kan slippe afsted med det
Sådan indleder Fabian V et brev til nationen! om de fund han gjorde forleden nat, da han sammen med en skralder-kollega var på patrulje i de skraldespande, som en række af de store supermarkedskæder på ruten, har stående bag deres butikker.

Fabian - som du sikkert har læst om her på nationen!, da han inviterede på gratis-skralde ketchup i sin private bolig: Fandt 100 flasker Heinz i container: Alle er velkomne - fandt nemlig batterier, glasflasker, metal og aluminiums-dåser, da han ledte efter mad. Og det synes han stinker:

- Hvorfor skal jeg gå op i en grøn omstilling, hvis virksomhederne er ligeglade og får slippe afsted med at skade og ødelægge vores miljø??

Hvad koster det at slippe for at affaldssortere?
- Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at spørge vores politikere om loven ikke er lige for alle??

- Og hvor mange penge jeg skal have op af lommen for at slippe for at affaldssortere, spørger Fabian, men hvad synes du?

 

1 af 5 
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 
143 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere