Lene brugte 3 måneder på at følge opskrift fra Price: Smagte forfærdeligt

Hun gjorde som opskriften sagde og lagde honningdejen i september og bagte 3 måneder senere. Kagerne røg direkte i skraldespanden

Lene så programmet Spise med Price i august, og gik i gang med at lave honningkager i september. Men da kagerne skulle bages i december, smagte så forfærdeligt, at hendes søn og barnebarn smed dem i skraldespanden. Arkivfoto: Philip Davali
Lene så programmet Spise med Price i august, og gik i gang med at lave honningkager i september. Men da kagerne skulle bages i december, smagte så forfærdeligt, at hendes søn og barnebarn smed dem i skraldespanden. Arkivfoto: Philip Davali

- Er der nogle der har prøvet at lave honningkager efter den gamle opskrift Pricerne brugte?

- Processen tager 3 mdr.

- Jeg lavede den første dej, der efter 2 mdr havde forvandlet sig til en 'sten'.

- Dejen opholdt sig i køleskab.

- Hvis nogle har gode råd er jeg meget interesseret. .

Dejlig at nogen prøver kræfter med opskrifterne
Sådan skrev Ingelise P på Spise med Prices Facebookside i november, og det eneste reaktion hun fik, var en hilsen fra programmets Facebook-team, der svarede:

- Dejligt når folk prøver kræfter med opskrifterne. Held og lykke med projektet.

- Jeg håber, du får lavet en god portion til jul. :) 

Det svar kunne Ingelise ikke bruge til noget - dejen skal jo ligge i 3 måneder - og nu viser det sig, at hun ikke er den eneste, der har problemer med den honningkageopskrift, der ligger på DR.dk.

Har kontaktet DR flere gange - der er for mange krydderier
nationens! Lene H forsøgte nemlig også at lave dej til de berømte og normalt meget velsmagende honningkager fra Christiansfeld og da hun bagte sine kager d. 9. december, smagte de ganske forfærdeligt.

Men fordi hun havde optaget programmet, da det blev sendt d. 9. august, kunne hun konstatere, at den opskrift, der ligger på dr.dk IKKE er den samme, som den Brødrene Price brugte. 

- Jeg kontaktede DR den 11/12-2017 for at fortælle, at der er fejl i opskriften med hensyn til krydderierne.

- Der er cirka det dobbelte i opskriften på DR hjemmeside, og det betyder, de er direkte uspiselige.

Måtte smide dem ud
- De blev smidt direkte i skraldespanden.

- Men selv om jeg har talt med DR adskillige gange - herunder seernes redaktør to gange - og de siger, at de vil rette det, men det er satdig ikke rettet.

- Jeg ved godt, at det er en lille ting, men det er da drøn-irriterende, at man skal spilde 3 måneder på at bage nogle kager, der så smager forfærdeligt, skriver Lene, der gerne vil høre om det kun er hende og Ingelise, der har problemer med DR.dks honninkageopskrift?

Har du forsøgt dig med Spise med Prices honningkager? Og smagte de godt?