Annonce:
Annonce:

Lesbisk kvinde i mandekrop: Ingen sex hvis du siger jeg tyk

nationen! har tidligere bragt indlæg fra tynde kvinder, der føler, at de bliver chikaneret på grund af vægt. Nu kommer Ibi Pippi med en forklaring på de tykkes

Annonce:
Følg nationen!

- For et stykke tid siden lagde en af mine Facebook-venner et billede ud på sin profil. - Dette forestillede en smuk kvindelig model.

- På det ene billede var hun modeltynd og på det andet var hun temmelig chubby.

Tyk eller tynd?
- Det, for menneskeheden så vigtige spørgsmål, som min Facebook-ven ønskede, at vi forholdt os til, var på hvilket af disse billeder, vi fandt den unge dame mest tiltrækkende.

- Ud fra svarene at dømme var det meget tydeligt, at den lettere buttede udgave af modellen var den mest populære.

17 år og 37 kilo: De tager mig, løfter mig og det er ikke sjovt

- Om dette kan man mene, hvad man vil, men det som fik mig til at tænke, var mere den strøm af kommentarer, der opstod i tråden.

Ibi Pippi: Foto: Puk Hedegaard
Ibi Pippi: Foto: Puk Hedegaard
 

Annonce:

Man må godt kritisere de tynde
Sådan indleder Ibi Pippi - den lesbiske kvinde, der er født med mandekrop - et læserbrev til Ekstra Bladet om kropsidealer og mod. For Ibi bemærkede, at langt de fleste kommentarer kom fra kvinder, der åbenbart følte trang til at forklare alle os andre, hvorfor den tynde model ikke var tiltrækkende. Hans brev - som også er en opfordring til danske mænd - forsætter derfor således:

- Et par kommentarer lød: 'Mænd foretrækker kvinder med former', 'Hvad for en mand gider dog at være sammen med en kvinde der ligner en 12-årig dreng?' eller 'Jeg tror da ikke, der findes ret mange mænd, der gider slæbe et skelet med hud på hjem i seng.'

-  Til min store overraskelse fik disse kommentarer masser af likes. Det til trods for, at der jo i virkeligheden er tale om stærkt diskriminerende og direkte ondskabsfulde udtalelser.

Men mænd vil helst ikke have et badedyr
- Det var hovedsageligt kvinder imellem 30 og 40 år, der følte trang til at komme med disse ytringer.

- Jeg overvejede at smide en kommentar, hvor jeg belyste det faktum, at det angiveligt ikke er ret mange mænd, der vitterligt ønsker en kvinde hvis krop mest af alt minder om et dårligt oppustet badedyr.

Annonce:

- Skønt en sådan kommentar jo ikke grundlæggende ville have adskilt sig synderligt fra mange andre ytringer i denne tråd, kan du være evigt forvisset om, at en sådan udmelding ikke var blevet mødt med samme velvilje hos skribenterne i tråden.

Den korpulente husmoder har sejret
- Det ville jo have været både nedværdigende og mandschauvinistisk at skrive den slags.

- Men hvorfor er det i orden at svine en tynd kvindes krop, men ikke en overvægtig kvindes deslige?

- Svaret er ganske simpelt det, at den korpulente husmoder har sejret helt af helvede til.

Og mændene er nosseløse får
- De fleste mænd i dette land er blevet en flok nosseløse lam, der lader sig trække rundt i manegen af deres kvinder efter forgodtbefindende.

- De tør simpelthen ikke modsige deres kone/kæreste, når hun fremkommer med disse udtalelser.

- Det skyldes, at kvinder efterhånden ikke blot har opnået ligestilling, men nu indtager en magtposition i mange forhold.

Annonce:

Kvindernes kæmper med sex-våbnet
- Våbnet er samlede ben, hvis manden ikke makker ret, og da mange mænd er så pokkers bange for at fremstå dominerende af frygt for at blive beskyldt for mandschauvinisme, ender de som ynkelige nikkedukker i hverdagens absurde teater.

- Men hvorfor har kvinder brug for denne form for selvbedrag? Jeg tror, det skyldes frygt. Så simpelt er det.

- Inderst inde ved de jo godt selv, at deres besynderlige påstand om, at mænd foretrækker korpulente kvinder imellem 30 og 40 år er direkte absurd.

- Der er faktisk en grund til, at det er åleslanke, unge piger, der medvirker i reklamer. Det er dem, mænd kigger efter. Det er dem, de tænder på.

Hun skrider hvis du siger hun vejer 10 kilo for meget
- Derfor ville det ved Gud være befriende, hvis blot et par enkelte eksemplarer af det mandlige køn efterhånden tog sig sammen, så deres kvinde i øjnene og sagde: 'Nej, du er ikke fræk med 10 kilo for meget på sidebenene og mormorhud under armene.'

- En oplagt måde at gøre det på kunne jo for eksempel være den, at man forærede sin kone/kæreste et årsabonnement til et træningscenter.

Annonce:

- Desværre er det nok ikke mange mænd, der har mod nok til at gøre dette.

Forskere: Du bør faste fem dage hver måned

- Det ville sikkert også medføre, at kvinden pakkede kufferten og drog på krisecenter, hvor hun kunne påberåbe sig at have været udsat for psykisk vold.

- Den trinde husmoder har sejret. Mænd er små, undertrykte får. Derfor drømmer kvinder om Mr. Gray. Den rigtige mand ser disse kvinder nemlig ikke længere i den virkelige verden, slutter Ibi, der har erfaring som både mand og kvinde, da han som en af de første danskere sprang ud som lesbisk kvinde, da det blev muligt at ændre køn via cpr-registret.

Elsker pigeporno: Far til fem vil være lesbisk kvinde

Men hvad mener du? Tør du sige til din partner, at han/hun er for tyk? Og må din partner sige, at du er for tyk?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Nej, Mette - Danmark kan ikke mere nu
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: