Liderlig chef fyrer sekretær efter julefrokost

Bæ i skuffen, kondom i nummeren og en chef, der havde scoret en pige, der blev hentet af sin far. nationen! deler ud af julefrokost-historierne

Der er fem kasser øl på vej til nationens! Gasmanden, hvis julefrokost historie har fået flest thumbs up. arkivfoto
Der er fem kasser øl på vej til nationens! Gasmanden, hvis julefrokost historie har fået flest thumbs up. arkivfoto
Følg nationen!

- For 15 år siden holdt vi gutter en ordentlig julefrokost med alt for meget snaps og X-mas!

- Vi ryger i byen, og efter et par timer går den ene kold. Vi får ham hjem i seng, men som gode 'kammerater' vi er, så skal der selvfølgelig lige puttes en kondom i nummeren på ham!

Mor fandt ham med et kondom i nummeren
- Vi går i byen igen, og glemmer mere eller mindre det hele! Dagen efter ringer han, og fortæller at hans mor fandt ham liggende sådan! En sjov lille julehistorie, og vi blev tilgivet! God jul!

Sådan lyder Peter H.s bud på en sjov julefrokost historie, men da der kun er to andre nationen!.medlemmer, der har givet ham thumbs up, er han ikke i nærheden af at vinde de fem kasser øl, Carlsberg har doneret til den mest populære julefrokost-historie. DanielViscaB er heller ikke tæt på:

- Altså jeg var til en julefrokost, plejer normalt ikke at drikke.

- Men for at holde selskabet ud fik jeg da nogle snaps, øl, ja i kender sagerne...

Nå men jeg endte med at lægge en bæ i chefens skuffe
- Når men lad os komme til sagen. Det der skete var, at jeg endte med at skide i en plastik pose... Lukkede posen og lagde den ind i chefens (han var en kæmpe idiot) skuffe, ved computer bordet.

- Mandagen efter fandt chefen denne 'gave' han troede han havde fået. Han endte med at stikke hele klør fem ned i posen, da han til sin store forargelse opdagede at gaven nok mere var en hadegave.

- Ingen vidste hvem der var gerningsmanden, men det var det helt store samtale emne i flere dage.., skriver DanielViscaB, der har fået seks positive reaktioner.

Utro til julefrokost: Glemte bare det nye overvågningskamera

I alt er der kommet cirka 10 julefrokost-historier, og med 17 likes har Aquinas været meget tæt på at vinde. Han har givet sin historie overskriften ''Altid okay med en skandale'.

Troede han skulle score - så blev hun hentet af sin far
- Vores produktionschef havde set sig varm på en ung pige fra emballageafdelingen, som han ikke selv arbejdede i.

- Alle kunne se, at chefen rendte rundt med tungen ud af bukserne efter hende, og min borddame, der var i trediverne, sagde, at hun lige ville holde lidt øje med hende.

- Borddamen kom kort efter tilbage og sagde, at hun ikke ville passes på. Det skal også tilføjes, at produktionschefen var en flot fyr, men gift og med et par små børn.

- Anyway, så duskede han hende udenfor. Festen sluttede et par timer senere, og der holdt en bus og ventede. Hun må have troet hun skulle med, da chefen også havde sat sig ved siden af hende i bussen.

Og så blev han fyret
- Pludseligt rejste hun sig og steg af bussen igen og gik over mod en ventende bil. Chefen nåede halvt med over i hælene på hende, indtil han kunne se, at det var en voksen mand, der sad bag rattet og ventede. Hendes far. Chefen lavede snurretoppen og gik tilbage til bussen, uden at have fået sagt farvel.

- Januar i det nye år fik han en fyreseddel, da ejeren havde fået nys om historien.

- Sådan kan det gå når man er en liderlig buk. Det kan koste jobbet, skriver Aquinas, som får en tredjeplads for den historie.

Chefen kastede op på den nye sekretær
På andenpladsen - med 20 likes - ligger DetFintHomie med historien om den nye sekretær:

- Til firmajulefrokosten sidste år var der fuld fart på. Vi havde også lige fået en ny sekretær, nok omkring de 30. Hun så super sød ud, og min chef, som i løbet af arbejdsdagen havde drukket sig æskestiv, var i et overdådigt humør. Han var selvfølgelig helt vild for at få scoret hende her sekretæren.

- Han var dog alt for anmassende, og hun var slet ikke interesseret, men ingen har lyst til blankt at afvise chefen. Pludselig, da han bagte på hende, valgte han dog at knække alle bajerne plus snaps op på hendes kjole.

Jeg skaffer noget tøj...og lidt mere
- En af fyrene fra et andet kontor så herefter sit snit til at springe ind og være helten. Han tog sekretæren med ind i et rum ved siden af, hvor han ville 'skaffe hende noget rent tøj'.

- 5 minutter senere kunne hele selskabet dog høre støn og parringsritualer. Alle stod limet op ad væggene, da de to minutter senere kom ud. De blev så pinligt berørt, at de straks forlod festen, og siden har de ikke snakket sammen....., skriver DetFintHomie, som altså havner på en flot andenplads - kun én sølle ''thumb up' fra en delt førsteplads.

Snapsestiv trusseløs sekretær: Værsgo

21 er glade - og kun 2 er negative
På en flot førsteplads ligger Gasmandens historie om den lille bitte julefrokost, der endte med en fyring. Ikke nok med at den har fået flest - 21 positive tommelfingre er det blevet til, nej den har samtidig kun fået to negative:

- Havde den vildeste julefrokost. Jeg er bozz og bagte løs på hele personalestaben den aften på Damhuskroen.

- Det skal siges at vi er et 2-mands firma... Spørg om det var akavet da vi mødte ind på fælleskontoret mandag.

- Vi ved jo godt der kun er een ting at gøre dér. Så jeg fyrede hende, skriver Gasmanden, der nu får en mail om at han har vundet 5 kasser Carlsberg øl.

Sådan ser vinderhistorien ud:

 

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Støjberg er dansk politiks nye protest-dronning

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind