Lille Torben glad for undskyldninger: Fik lussinger i 3 år

Der er politikere, der har sagt undskyld til de misrøgtede børnehjemsbørn - og så er der dem, der ikke har. 'Lille Torben' er glad for for de første

Lille Torben var på børnehjem i tre år, og det var tre onde år. Defor glæder han siger over de politikere, der nu siger undskyld.
Lille Torben var på børnehjem i tre år, og det var tre onde år. Defor glæder han siger over de politikere, der nu siger undskyld.

- Mange tak for de tilbagemeldinger vedrørende et 'undskyld' til de børn, som oplevede de forfærdelige ting der skete på børne / skolehjem for år tilbage.

- Over 30.000 mennesker har tilkendegivet deres meget positive holdning.

Arrene er der stadig
Sådan skriver Torben S, der forleden bad om en undskyldning for den usle behandling han fik da han i slutninge fa 60'erne og begyndelsen af 70'erne var på 'Iagtagelseshjemmet Emdrupgård'. Han har fået et personligt 'undskyld' fra Pia Olsen Dyhr, han har set at Pernille Skipper, Mette Frederiksen og Torsten Gejl har sagt undskyld - og så har han bemærket, dem der ikke har sagt undskyld. Hans brev fortsætter derfor således:

- Det har været for mange en hård kamp for rigtig mange bare at blive voksne.

- Arrene er der stadig, men det varmer virkelig om hjertet, at der er humanistske partier i Folketinget, der vil tage ansvar og sige  undskyld.

Tager det til efterretning - som man siger
- Jeg vil gerne takke Mette Frederiksen (socialdemokraterne), som har denne sag som er mærkesag, ligeledes skal der lyde en varm tak til Pia Olsen Dyhr (SF ), Pernille Skipper som på Facebook har offentlig gjort sin holdning og Torsten Gejl ( alternativet ) som fra Folketingets talestol også har udtrykt et undskyldt.

- Et stort varmt og hjertelig tak skal lyde herfra.

- Der mangler nogle partier som ikke har sagt eller skrevet noget om sagen, og - som man siger  - det tager jeg til efterretning, skriver Torben, og skal man tro flertallet af de snart 20.000 læsere, der har deltaget i afstemningen nedenfor, burde partierne ikke tøve.

Men hvad mener du? Har misrøgtede børnehjemsbørn fortjent en undskyldning?

70 kommentarer
Vis kommentarer