Løgner-klage virker: Milliardær får 4 mio skattekroner til golf

7700 læsere deltog i debatten om offentlig støtte til Lars Larsens store golfturnering. Nu har Regionsrådet truffet en beslutning

Regionsrådet i Nordjylland besluttede tirsdag aften at bevilge fire millioner kroner til golfturneringen Made In Denmark.

Det skriver Made in Denmark bestyrelsesformand Lars Larsen og turneringens promoter, Flemming Astrup i en pressemeddelelse i dag.

2 mio eller 7,5 mio
- Selvom beløbet er mindre, end jeg havde håbet på, er jeg glad for, at Regionsrådet anerkender Made in Denmarks betydning for vækstfremme og turisme i Nordjylland, siger Lars Larsen, men de fire millioner flugter meget fint med resultatet af en afstemning her på nationen!, hvor 7700 læsere deltog.

nationen DyneLarsen føler sig snydt for 5 mio kroner: Løgner-politikere

44 procent mente Larsen skullle have 2 mio - 41 procent mente at Larsen skulle have 7,5.

Nu kan vi fokusere på folkefest
- Med afgørelsen kan vi nu fokusere 100 procent på at sørge for, at Made in Denmark 2016 bliver en ny stor folkefest, og det er jeg sikker på, den bliver.

- Vi udvider i år med både festival og camping, og jeg er samtidig overbevist om, at vi også på den sportlige side vil få det foreløbigt bedste felt, siger Flemming Astrup, der også kan byde på musik med Laid Back og The Antonelli Orchestra i år.

Hvad mener du? Er de fire mio et fornuftigt kompromis?

43 kommentarer
Vis kommentarer