Luk munden og let røven: Håber TV3 får de fastfood-fedes øjne op

Det er ikke alle, der synes at TV3-programmet 'Min fede træner' er forargeligt. Nogle mener at det kan være med til åbne de overvægtiges øjne

- Tja, jeg kan ikke hidse mig op over programmet. 

- Faktisk så må jeg indrømme, at det nok nærmere er en øjenåbner for nogle, hvis de tror, at man kan leve af burger og pizza flere gange om ugen, uden at det kan ses på vægten.

Nina Agdal i reklamefilm for Carl's Jr nationen - 20. apr. 2017 - kl. 10:40 Derfor har jyder ligget i kø foran burger-restaurant hele natten

- Se bare på portionmængderne som Mascha kan spise kontra hendes modpart. Og Mascha spiser endda for at tage på!

Spiser usundt og klager over sin krop
Sådan skriver Natasja F. på Ekstra Bladets Facebook om det nu meget omdiskuterede program 'Min meget fede træner', der blev sendt for første gang i går. Og Natasja er ikke den eneste, der mener, at programmet som er blevet kritiseret for at gøre grin med de overvægtige, faktisk kan have en positiv effekt. Af de cirka 1400 reaktioner, der er kommet på Facebook er de 1000 negative, mens de 300 er - ligesom Natasja - positive over for programmet.

- Når man som overvægtig kan sidde og fortælle, hvor hamrende usundt man lever, men samtidig hvor ked af det man er, af sin krop, så håber jeg at programmet kan være med til at åbne øjnene for, at maden måske smager godt, men at den simpelthen ikke er det værd, skriver Natasja videre i sin kommentar, og på nationen! skriver MR. A:

nationen - 28. jun. 2015 - kl. 10:54 Tim svarer på spørgsmål fra læserne om vægttab på 91 kilo

Jeg tager på hver jul - og taber mig igen
- Hvad er der galt i at nogen uinteressante mennesker æder sig fede for at tabe sig igen, det gør jeg hver jul.

- Yderligere er jeg så træt af at overvægtige piver hver gang nogen kigger på dem forkert.

- Man kan tage pis på rygere, alkoholikere og cokeheads uden nogen løfter et øjenbryn, men griner man af en, der har ædt sig i brædderne, så er det så synd... slap nu off, der er ingen der slår jer,

- Og som en, der har tabt 30 kilo fedt og taget 15 kilo muskler på kan jeg fortælle det KAN trænes væk og så skal man bare holde sig fra sukkeret (de første tre dage skal bare overstås, så er det ikke et problem).

Luk munden og let røven
- Hvis man har tid til at pive over et TV program har man også tid til at lave sig noget sund mad og gå sig en lang tur, skriver MR A og Matias J kommenterer programmet med tre korte sætninger:

- Luk munden og let røven. Forbrænder du mere end du indtager, så taber man sig.

- At være fed er selvforskyldt skriver han.

Se også: Overlæge i ætsende kritik af nyt tv-program: Vanvid

Men hvor ligger du i fedme-debatten? Kan man lave et TV--program, hvor man sætter slanke mennesker til at spise sig tykke - for så slanke sig igen? Og er det de overvægtiges egen skyld, at de er tykke?

 

Kender du en, der er overvægtig?

Se resultat

Kender du en, der er overvægtig?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
1 af 2 
2 af 2 
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen