Mælkepriser splitter nationen

Prisen på mælk er så lav, at flere landmænd ikke tjener penge, når kunderne køber deres mælk i supermarkedet. Er det synd for landmændene, eller er det deres egen skyld? Nationen er splittet

Man skal ikke græde over spildt mælk - Heller ikke selvom man er landmand og ikke tjener penge på den mælk som ender i køledisken. Det mener flere brugere på nationen! som har kommenteret på artiklen om, at Fakta sætter prisen på mælk ned, samtidig med at konkurrenten Rema1000 sætter prisen op, for at støtte landmændene.

På Faktas facebook-side er mener flere brugere, at Fakta mangler sympati for landmændene, men flere brugere på nationen! mener, at landmændene selv er skyld i den situation de står i.

- landmændene har øget produktionen og derfor falder prisen . det er selvforskyldt krise de er i, skriver Morten H.

- Tja det er sådan kapitalisme fungerer. Det er det folk er villige til at betale for produktet. Hvis man som landmand ikke kan tjene penge under de vilkår så må de bare lukke og så er den ikke længere. Jeg betaler ikke mere end 5kr for et produkt som er fuldt på højde med et der koster det dobbelte, skriver KimT.

Enkelte medlemmer så glade for de lave priser, at de fra nu af, vil handle i Fakta.

- Super pris! der fik fakta lige én kunde mere ;), skriver Silas L.

- Super så handler jeg i fakta, skriver Per Ø.

Farvel til Fakta

For andre medlemmer betyder prissænkningen, at de nu vil handle andre steder end i Fakta.

- Fakta ville så gerne have, vi blev der lidt længere.... det gør vi så - vi bliver lidt længere væk, skriver M R.

- Bye bye Fakta......Intolerance i fuldt flor, skriver Flemming M.

- Mærkeligt at tænke sig at Brugsen LÆS Fakta oprindeligt var en kooperativ (fællesskab ) forening. Men har nok glemt den oprindelige "TANKE" med foretagendet !!!!!, skriver bonnet.

26 kommentarer
Vis kommentarer