Mænd har også et biologisk ur: Kvinder undrer sig over homoseksuel alene-far

 

- Sjovt at når kvinder - som er alene - vælger at få børn er det noget naturligt, men hvis en mand vælger det, så bliver det set som forkert!

- Mænd har jo også et form for biologisk ur som tikker og en lyst til at være forældre.

- Støtte her fra

Synes det er fantastisk
Sådan skriver Rikke B i en af de kommentarer, der er skrevet på Go' Aften/Go' Morgen Danmarks Facebook om en 48-årig homoseksuel mand, der i samarbejde med en rugemor, har fået tvillinger for 8 måneder siden. Og Rikke er ikke den eneste, der synes at mænd, der har lyst til blive alene-fædre, skal have mulighed for det:

- Synes det fantastisk.

- Man hører kun om de kvinder, der vælger at få børn uden en.far, men.aldrig om en far der vælger at få børn uden en mor.

- Selvfølgelig mener jeg det bedste er 2 forældre - en mor og en far - i de fleste tilfælde 

- Men det burde være lige for alle at både enlige mænd og kvinder kan.vælge.at få barn alene, hvis drømmekvinden eller manden ikke er dukket op, skriver Kristina F i en anden kommentar, og Dorthe T fortsætter:

Kærlighed, kærlighed, kærlighed
- Kærlighed gør en familie, og så er det lige meget om det er fra 1 mand, 1 kvinde, en mor og far eller 2 af samme køn.
- Kærlighed kærlighed kærlighed, skriver Dorthe, men faren - som er på barsel lige nu - fortæller til TV2, at det danske samfund ikke har helt så varme følelser for ham:

- Jeg oplever ret tit, når jeg sidder med et af børnene, og det begynder at græde, at der så kommer en kvinde og siger: 'Skal jeg tage barnet?.

- Selv om jeg sidder og er i gang med at tage mig det.

Nu er far registreret som mor
- Jeg kunne heller ikke få børnepenge, fordi jeg ikke var en kvinde, siger han. De bliver nemlig automatisk overført til morens konto, og systemet godtager kun lige cpr-numre.

Faren er siden blevet registreret som 'mor', og modtager derfor børnepenge som andre enlige forældre.

Men hvad tænker du om en mand, der vælger at få børn uden en partner?