Annonce:
Annonce:

Mette pisser på os

Prisen på el, gas og fjernvarme bliver ikke sænket - du skal bare bruge flere år på at betale regningen. Danskerne raser over Mette Frederiksen

Regeringen vil give borgerne mulighed for at udskyde betaling for el-, gas- og fjernvarmeregninger til senere, fortalte statsminister Mette Frederiksen på et pressemøde

Danskerne skal fortsat betale de høje priser for energi - men betalingen kan ske via afdrag, siger regeringen. Det skaber allerede vild debat.
Annonce:
Følg nationen!

- De pisser da godt nok på danskerne.

Sådan skriver Steen, der er af de mange læsere, der har kigget med på pressemødet om energikrisen. Et pressemøde, der handlede om, at regeringen vil give folk mulighed for at vente med at betale de skyhøje regninger på gas og el.

Mette F.: Danskerne skal kunne udskyde betalinger af energiregninger

Straffet med gæld
- Imponerende at der skal fire ministre til at fortælle, at vi bare har at betale de uhyrlige regninger, men at vi skal gøre det i mindre portioner ... i fem år, skriver Frans i en anden kommentar, og kigger man på Ekstra Bladets Facebook-profil, har 'afdragsmodellen' skabt voldsom vrede:

- Det er da at SK..E folk op og ned ad ryggen.

- Det er da ingen hjælp, men folk bliver så bare straffet ved, at de oparbejder en gæld, der måske ender på flere tusind kroner, som der med garanti også skal betales renter af.

Annonce:

Svarer til at pisse i bukserne
- Så ender man måske med en dobbelt, inden den gæld er betalt, skriver Allan G. i en af de - hold fast - 1100+ kommentarer, der allerede er skrevet om regeringens forslag. Søren J. bruger også et latrinært udtryk til at beskrive situationen:

- Det nye initiativ fra Mette svarer til at pisse i bukserne.

- Det giver varme kortvarigt, men på længere sigt bliver det både koldt og ubehageligt, skriver Søren, men hvad synes du?

Voldsomme varmepriser: Dette må du aldrig gøre

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

rente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabatrente-rabat
Annonce:

Mest læste lige nu

Anders Fogh havde næsegrus beundring for kommunist-Kina
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt500.000 ramt

Mere om krim med Ekstra Bladet+

LIGE NU

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: