Mette ventede pænt i køen: Så drønede en lastbil forbi i nødsporet

Tirsdag morgen gik trafikken på motorvejen ved Kolding i stå. Men mens Mette ventede, så var der andre, der havde mere travlt

Se hendes afslørende optagelser her (Privatoptagelse)

- Der bliver skrevet en del om trafikuheld, og forskellig farlig kørsel på vejene.

- Men hvad med kørsel i nødsporet, når der er uheld på motorvejene.

- Jeg synes nemlig det er tankevækkende at folk har så travlt, og så lidt respekt for andre menneskers situation.

3566 danskere har foreløbig støttet et borgerforslag, der skal give MC'ere lov til akøre hurtigere end biler, når der er kø. Foto: Thomas Sjørup 1849 Når bilerne står stille: MC'ere skal ha' lov til at køre mellem rækkerne

Ligeglade med køkultur
Sådan indleder Mette K et kort læserbrev til nationen! om trafiksituationen på motorvejen - lige før Kolding afkørslen i nordgående retning kl. 08.49 i går. For mens mette og hundrede eller tusindvis af andre biler sad og ventede i køen - så var der nogen, der ikke gad. Og det synes Mette er for galt:

- Ikke nok med at de åbenbart er ligeglade med køkultur, nej, de forhindrer jo også politi, ambulancer og andre redningskøretøjer i at komme frem til tiden.

- Der var flere som kørte udenom, og jeg fik da lidt video, som jeg håber i vil se, skriver Mette B, og det vil vi gerne, og hvis du har lyst til at se det så klik ovenfor.

Ulovligt

Du får et klip, hvis du kører eller standser ulovligt i nødsporet. Derudover får du en bøde på 2000 kr.

Det er ulovligt at køre eller standse i nødsporet, medmindre din bil er i stykker og ikke kan køre videre.

Ulovlige biler i nødsporet kan forhindre redningskøretøjer i at komme frem til en ulykke eller være til fare for redningspersonalet, som arbejder i nødsporet.

Kilde: sikkertrafik.dk

172 kommentarer
Vis kommentarer