Min datter på 17 har lige født: Hun ringer og græder og græder

Hvad gør man, hvis man selv synes man kan være en god mor, og kommunen ikke er helt enig? Nikitas datter, datterens kæreste OG deres baby har fået tre måneder til at vise, at de er noget værd – den nybagte mor græder

- Lige nu sidder jeg og ryster af frustration over, at jeg intet kan gøre for min ulykkelige datter og hendes baby.

- Min datter fik barn for 3 måneder siden.. en god graviditet hvor alt gik som det skulle..

- Men få dage før beslutter kommunen at hende, hendes kæreste og baby skal på bosted for at bevise deres værd (min datter var 16 da hun blev gravid.. og blev 17 kort efter fødslen )

nationen - 26. feb. 2016 - kl. 12:05 Ond stemning: Kommunen tager skeløjet mor og ordblind fars baby

Hvad skal vi gøre? Kom med et råd
Sådan skriver Nikita, der nu er af de unge mormødre, i et nødråb til nationen!. For Nikitas datter har det skidt på det kommunale bosted, hvor hun lige nu skal (be)vise, at hun kan løfte opgaven som mor. Men Nikita fortæller, at situationen stresser datteren, og den uneg mormor vil derfor gerne høre, om der er nogen, der kan komme med et godt råd, der kan lette hendes, datterens, kæresten situation. Hendes brev fortsætter derfor således:

- Hele min datters verden blev vendt op og ned, og hun begyndte at udvikle stress pga situationen og det hårde pres udefra.

De fik at vide de skulle på bosted i 3 måneder
- Vi havde undervejs i graviditeten fundet en leje-bolig, hvor vi kunne være med baby’en - et lejet hus med masser af plads, hvor min datter, kæresten, baby og jeg skulle bo, så jeg bla kunne støtte op og hjælpe.

- Det er så også blevet spoleret nu.. da de lige pludselig mener, at de ikke må bo hos mig, fordi jeg har angst og er på kontanthjælp.

- De fik at vide, at de skulle bo på det bosted 3 måneder (de er snart gået), men nu har de så i går fået besked om, at de er forlænget en måned mere.

Min datter ringer og græder
- Lige nu er det svært.. jeg har haft en grædende datter i røret det sidste døgn, og ingen vil lytte til os/hende..

- Men nok er nok. Jeg kan ikke sidde her og se dem ødelægge min datter, skriver Nikita, der gerne vil høre om andre, der måske har været i samme situation, kan give hende og datteren og kæresten er godt råd?

Men hvad mener du om at myndighederne beder en nybagt 17-årig mor, og en 21-årig far, om at bevise deres værd som forældre på et kommunalt bosted?

 

 

220 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere