Mint fra Køge er 13 år: Skal udvises af Danmark fordi hun er for gammel

Politikerne tør ikke udvise kriminelle - men en skolepige på 13, der har mor og lillebror og ny dansk far i Køge, er et let offer, lyder kritikken bl.a.

Mint, mor og papfar Frank. Hvis det står til Udlændingestyrelsen skal Mint på 13 år smides ud af Danmark, fordi hun er for gammel til at kunne få en 'vellykket integration'. Mint har nemlig boet 12 år i Thailand, de seneste fem år med sin far.
Mint, mor og papfar Frank. Hvis det står til Udlændingestyrelsen skal Mint på 13 år smides ud af Danmark, fordi hun er for gammel til at kunne få en 'vellykket integration'. Mint har nemlig boet 12 år i Thailand, de seneste fem år med sin far.

- Nu er det sådan at politikere skaber lovene ..

- De er i lommen på de kriminelle og tør intet gøre i mod dem !!

- Men der, hvor de kan udvise deres magt, der gør de det !!

- Sådan er politikere dag dato !!

Det giver slet ingen mening
Sådan skriver nationen!-debattøren HVEM i en af de 434 kommentarer, der pt. er skrevet om 13-årige Mint (hendes rigtige navn er Atcharapan) fra Køge, der skal udvises fredag, fordi hun har boet i Thailand hos sin far, indtil hun sidste år i maj kom til Danmark, hvor hendes mor, hendes papfar Frank og hendes nye lillebror bor. 

Mint, mor og papfar Frank nationen Kriminelle kan blive: Men en 13-årig pige, der laver sine lektier bliver udvist

Og HVEM er ikke den eneste, der synes at udvisningen - som er begrundet med, at Mint er gammel til at kunne få en 'vellykket integration' - er langt ude:

- En præst får en dom på 3 1/2 år fængsel og udvises derefter til USA, hvor han har været statsborger i en kort årrække.

- En bandeleder der bla er dømt for dødsvold og utallige andre ting udvises IKKE til Pakistan hvor han er statsborger.

- Det giver ingen mening overhovedet. Men når man så læser artiklen med hende den 13 årige pige, ja, så giver det SLET ingen mening.

Hvor er den røde tråd?
- Hvor er den røde tråd i vores såkaldte påståede retssamfund!!!!!!, spørger nationens! Natas i en anden kommentar, og af de pt 11.369 stemmer, der er afgivet i nedenstående afstemning, er der kun 409, der synes at udvisningen er OK.

En af dem, der argumenterer for udvisning, er nationens! T R:

- Vi kan ikke begynde at sætte eksisterende lovgivning ud af kraft, der tager hensyn til demokratiske værdier, såsom at alle er lige for loven på baggrund af enkelt sager, for så har vi bananrepublikken!!! En smagsdommer praksis på enkeltsager i forhold til ensartede regler.

Et nej til udvisning er et nej til demokrati
- Derfor har borgere, der er opvokset og født her (som eks. LTF lederen) naturligvis større rettigheder end familie sammen førte (Mint), der ikke har været her i 1 år.

- Fordi man har fundet et enkelt 'uretfærdigt' sammenlignings grundlag. så fjerner de 2 sager jo ikke det rimelige for de 99% af tilfældene.

- At det er de 1% Na zionen falder over her og dermed samtidigt nejtak til demokrati og jatak til banan republikanske tilstande, er den største historie her omend den ikke er overraskende, skriver T R, men hvad siger du?

Du kan læse om sagen her - og så kan du skrive din mening nedenfor.

På EkstraBladets Facebook har sagen også sat gang i debatten. Flere end 1000 har delt opslaget, der har fået 1576 sure smileys:

 

143 kommentarer
Vis kommentarer