Misforståelse: DR-chef fik 'Danmarkshistoriens dårligste aftrædelsesaftale'

Jeg sagde selv op, arbejdede til den sidste dag og fik ingenting med, skriver en tidligere DR-chef, efter debatten om andre DR-chefers millionaftaler

- Man forstår jo godt, at der er mange genudsendelser og gamle film i DR, med det pengeforbrug DR har til direktørlønninger og aftrædelsesgodtgørelser! 
- Den nuværende generaldirektør vil få 2 års løn ved aftrædelse og årslønnen er 3,7 mill kr.
- Men vi vidste det jo i forvejen.

Blev trist - og gal - da jeg så DRs 'De dyre direktører'
Sådan skriver Inger LD på DR1s facebookside i en af de 72 kommentarer, tredje og sidste del af graver-serien 'De Dyre direktører' har fået. Og Inger er langtfra den eneste, der synes, der er noget forkert i at topchefer i offentligt ejede virksomheder kan sætte millioner af kroner ind på kontoen, når de forlader deres stillinger:

- Jeg føler, at I er ved at ødelægge DR indefra, det er så trist at se.

- Det program I lige har sendt om de dyre direktører, gør mig rigtig trist, men også gal, Man mister lysten til at betale licens, når ens penge ryger i direktørernes lommer for at forsøde deres tilværelse.

Kvalmende klart at i sender genudsendelser
- Det er bare ikke i orden, det er kvalmende, så er det klart at I sender genudseendelser. I har simpelthen ansat for dyre direktører. , skriver Henriette L i sin kommentar, og åbenbart har gage-afsløringerne også rystet en tidligere DR-chef. Michael Thouber, der var kanalchef på DR2, skriver nemlig således på sin Facebook:

- Jeg må konstatere, at jeg åbenbart har lavet Danmarkshistoriens dårligste aftrædelsesaftale med DR.

Sagde selv op, arbejde til sidste dag og fik ingen godtgørelse
- Jeg sagde selv op, arbejdede til den sidste dag og fik ingenting med.

- Sådan troede jeg det foregik, men der må jo være noget i min ansættelseskontrakt jeg har overset...

- Tænker at der i en statsejet virksomhed er ens regler for alle, så vil se frem til en konstruktiv dialog med DRs direktion og bestyrelse for at rette op på denne misforståelse, skriver den tidligere DR-chef.

Men hvad tænker du? Skal DR2s tidligere kanalchef have flere penge, eller skal de DR-direktører, der har fået fratrædelsesgodtgørelser, selv om de selv har sagt op, betale deres godtgørelser tilbage?

Er det OK at man får en fratrædelsesgodtgøresle når man selv vælger at fratræde sin stilling i en offentlig ejet virksomhed?

Bør de chefer, der har modtaget fratrædelsesgodtgørelser, selv om de selv har har sagt op, betale deres godtgørelser tilbage?

Se resultat

Er det OK at man får en fratrædelsesgodtgøresle når man selv vælger at fratræde sin stilling i en offentlig ejet virksomhed?

Bør de chefer, der har modtaget fratrædelsesgodtgørelser, selv om de selv har har sagt op, betale deres godtgørelser tilbage?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
 

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Har du en mening om Ekstra Bladet? Kom med i vores panel og del din mening med os
Nyhedsredaktør:Jonas Skov Nielsen
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen