Misundelig: Her får de lov til at stemme nej til flygtninge

I går stemte København om at tage imod 200 flygtninge. Det ville kommunen ikke. Skal andre kommuner også have lov til at sige nej?

- Det er HELT vildt, at de samme mennesker, der påstår vandkantsdanmark for (næsten) fremmedhadsk i deres behandling af flygtninge, ikke selv vil tage en eneste!

Helt vildt at eliten ikke vil have dem på deres fortove
- Det er HELT VILDT, at den samme elite der ikke kan få flygtninge nok ind i landet, ikke ønsker dem på deres egne fortorve...

Sådan skriver nationens! Steffen P. om den beslutning et flertal i Københavns Borgerrepræsentation traf i går aftes, om at sige nej til at tage 200 af de cirka 12.000 flygtninge, der forventet kommer til landet i år.

Se også: Københavnske politikere siger nej til 200 flygtninge

Cafelatte og hykleri
Og Steffen er ikke den eneste, der synes det er mystisk at landets største by, ikke kan finde plads til et par hundrede af de flygtninge, der er flygtet fra borgerkrigens rædsler i Syrien:

Se også: Værsgo: 40.000 boliger er klar til flygtninge

- 12.000 kommer der til Danmark, så det svarer til at KBH burde have taget minimum over 2000...

- Og så kan de ikke engang tage 200. Og samtidigt er de politisk det sted i Danmark, der stemmer for flere flygtninge/immigranter..

- Ja hykleriet trives.. Lettere og side med sin cafelate og have de fine politiske meninger end at så leve op til dem, skriver M K. og Andreas synes de københavnske politikeres argumenter: 'Der er mange indvandrere og store integrationsudfordringer i forvejen' er tyndt:

Vi skal have 100 - og vi er 3000
- Smukt kbh. Vi har i Toftlund 100 stk. Med hvad Ca. 3000 indbyggere.

- Hvorfor skal vi altid STRAFFES! Vi gider sku' heller ikke have dem, skriver Andreas.

Det var Radikale, SF og Enhedslisten der havde stillet det nu nedstemte forslag om, at indkvartere 200 flygtninge i et nedlagt plejehjem i Valby. Find H. synes dog, at alle kommuner burde have mulighed for at stemme om flygtninge modtagelsen:

Alle vil sige nej
- Der er jo ikke kun København, der siger NEJ.

- Det gør vi ALLE sgu. Vi ønsker dem ingen steder i landet, de skal bare UD, skriver Find, men hvad mener du?

Skal der være afstemning om flygtninge i alle kommuner?

 

 

206 kommentarer
Vis kommentarer