Møg måned: Konen døde, jeg blev fyret og de vil lukke for el

Hvornår er man berettiget til at få hjælp fra det offentlige? Sten forstår ikke, at han ikke kan få et lån til vand og elektricitet

- Hej nationen!

- Vores 3 børn mistede deres mor 12-3-2015 - og jeg mistede min kone gennem mange år.

Det værste der kan ske
- Vores verden gik i sort. Så stor en sorg.

- At miste en kærlig mor og kone er det værste der kan ske

Sådan skriver nationens! Sten P i en mail om at være hårdt presset familiefar i Danmark. For Steen mistede ikke bare konen i marts måned, nej han mistede også det arbejde, han havde passet i 15 år, og derfor bad han kommunen om hjælp til at betale en vand og el-regning.

 

Nej, sagde kommunen og Steen brev fortsætter derfor således:

En uge efter blev jeg så fyret
- Fra den dag min kone døde, blev jeg også eneforsørger og havde kun en indtægt. Og da jeg så også - bare 1 uge efter hun døde - blev fyret efter 15 år uden 1 sygedag, så havde jeg i begyndelsen ikke mulighed for at lægge til side

Og nu har vi ikke penge til vand og el
- Jeg kom til at skylde Dong og Hmn 7500 som jeg spurgte Gladsaxe kommune om de kunne hjælpe med. Svaret var, at jeg selv havde midler til det, og hver gang jeg har spurgt om hjælp har jeg fået et NEJ.

- Nu står vi til at Dong lukker for strømmen og Hmn lukker for vandet. Også selv om de ved at vores datter på 14 år bor her.

- Kan ikke forstå at vi samler ind til alverdens organisationer, men ikke hjælper vores egne, slutter Sten, der gerne vil høre om der er nogen derude, der har et godt råd til ham og børnene?

Hvad gør man, hvis de truer med at lukke for vandet og elektriciteten?

 

 

163 kommentarer
Vis kommentarer