Annonce:
Annonce:

Møggave: Raser mod DBU

DBU's billetsystem måtte sættes på pause, da der skulle sælges billetter til landskampen mod Frankrig. Interessen var for stor, og nu er skuffede danskere rasende på DBU

Casper havde betalt 300 kr for DBU-medlemskaber, der giver adgang til at sidde i billetkø. Men det fik han ingen billetter ud af, så nu må han, kæresten og fire børn se landskamp derhjemme.
Casper havde betalt 300 kr for DBU-medlemskaber, der giver adgang til at sidde i billetkø. Men det fik han ingen billetter ud af, så nu må han, kæresten og fire børn se landskamp derhjemme.
Annonce:
Følg nationen!

- Jeg har som sports- og fodboldglad far været så letsindig at invitere min kæreste og vores fire børn med til en landshold-fodboldoplevelse i Parken.

- Det var en fødselsdagsgave lavet som et gavekort, hvor vi alle seks skulle sidde sammen.

Skulle betale 300 kr. for at sidde i kø
- Da billetterne ikke kunne købes før dags dato, har vi kontaktet DBU for at høre, hvordan vi bedst muligt kunne forberede et billetkøb til landskampen Danmark-Frankrig 25. september i Parken.

- Jeg har været i dialog med billetsalget hos DBU, som fortalte, at jeg var nødsaget til at købe tre stk. basis-medlemskaber a 100 kr. for at kunne købe seks stk. billetter, så hele familien kunne komme sammen i parken og se fodbold.

- Det er så blevet gjort og vi var klar til at købe billetter kl. ti i dag for at sikre os de seks billetter som vi havde håbet på.

Annonce:

Og nu meldes der totalt udsolgt
Sådan indleder Casper M en mail til nationen! om DBU's billetsystem og den frustration, systemet har skabt.

Sad i kø i timer
Et kig på DBU's Facebook-profil viser, at Casper langtfra er den eneste, der raser. Og nationen! har derfor bedt DBU om at svare på, hvad de siger til kritikken - deres svar kan du se nedenfor. Caspers mail fortsætter således:

- Vi har siddet i kø med flere digitale enheder og er ikke kommet igennem på DBU's hjemmeside og har endnu ikke fået billetter, nu hvor der er blevet udmeldt totalt udsolgt.

Danskerne ellevilde: Landskamp knækkede billetsystem

Skuffelse: Penge ud ad vinduet
- En slem skuffelse for hele vores familie, som nu har brugt penge på basismedlemskaber til ingen verdens nytte.

- Og har fået en kæmpe skuffelse over et mislykket forsøg på at få billetter til landskamp i parken, skriver Casper.

Annonce:

nationen! har spurgt DBU, hvad de siger til kritikken - og hvor mange af de basismedlemskaber, der giver adgang til at sidde i billetkø, de egentlig har solgt. DBU har sendt dette svar:

52.000 medlemmer - ikke billetter nok
- Vi har oplevet kæmpe efterspørgsel på billetterne til Danmark-Frankrig, og vi kunne formentlig have solgt dobbelt så mange, som der er plads til i Parken.

- Det betyder også, at mange er gået forgæves og har været i kø uden at få billet.

- Det beklager vi og håber, at de hepper med foran tv-skærmen.

- Vi har 50.000 medlemmer af fanklubben, fordelt på Fast Plads (3200), Dynamit-medlem (11.300) og basismedlem (37.000) der får mulighed for at købe billet – Fast Plads og Dynamit er sikret billet, men vi kan ikke garantere, at der er billet til alle basismedlemmer, som det også fremgår af medlemskabet, skriver Jakob Høyer, kommunikationschef i DBU, men hvad siger du?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mette har spillet magtbingo hele sit liv
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: