Mohammad før Wilders' Folkemøde: 'Perfekt' terrormål

Det er håbløst, når unge radikaliserede begår terror, men det virker lige håbløst, at trykkefrihedsselskabet leger russisk roulette med danskernes liv, når de inviterer Geert Wilders til Folkemøde, skriver Mohammad S

- Folkemødet på Bornholm er en tradition, hvor demokratiet bliver hyldet af flere tusinde glade danskere.

- Men I år bliver Folkemødet taget som gidsel i ytringsfrihedens navn.

- Den islamkritiske Geert Wilders kommer nemlig med stor sandsynlighed på besøg.

Sådan indleder nationen!-debattøren Mohammad S et indlæg om den invitation Trykkefrihedsselskabet har sendt til den hollandske politiker og islamkritiker Geert Wilders, om at tale til dette års Folkemøde på Bornholm.

Se også: Wilders bekræfter sin deltagelse i folkemøde

Danskere skal ikke være menneskeskjold
Mohammad - som har skrevet kommentar-klassikere som 'Træt af at kriminelle indvandrere fylder så meget'(271 nationen!-kommentarer og 7400 Facebook-delinger' og 'Mange muslimer er åndssvage og tavse kyllinger(312 nationen!-kommentarer og 7000 Facebook-delinger' - har givet sit brev overskriften 'Trykkefrihedsselskabet bruger danskerne som menneskeskjold!', for han synes, et Wilders-besøg i Danmark er ligeså håbløst som et terrorangreb. Hans indlæg fortsætter derfor således:

Alle - også muslimer - værner om danske værdier
- Det er klart, at flertallet af danskerne, heriblandt også den del som har en muslimsk baggrund, værner om de værdier, som har bygget dette samfund op: Ytringsfriheden og demokratiet.

- Vi er alle en del af dette land, og vi nyder goderne og står sammen i svære situationer.

- Det så vi et eksempel på ved terrorangrebet i København tidligere i år, hvor muslimer, kristne, jøder, ateister osv. stod side om side og sagde nej til terror.

Wilders invitatation er som at skide lidt
- Derudover er vi privilegeret med et politikorps som aktivt og modigt med livet som indsats forsøgte at mindske skaden og forhindre, det som i bund og grund kunne have været en katastrofe.

- Dem er vi dog tilsynleadende ligeglade med - for vi skider lidt på dem, deres sikkerhed og generelt danskernes sikkerhed i ytringsfrihedens navn.

- Trykkefrihedsselskabet har uden tvivl ret til at være her.

- De har ret til deres meninger og ret til at lave de arrangementer de har lyst til.

- Dog ser jeg dette selskab, som et, der gang på gang går til grænsen og ofte bruger ytringsfriheds-kortet for at sætte danskernes sikkerhed i højeste alarmberedskab.

Synes Trykkefriheden marginaliserer
- Det er et selskab, sådan som jeg opfatter det, der marginaliserer dette dejlige samfund. Og ja for at bruge nogle ekstremer, så bruger de danskerne som menneskeskjold i deres kamp for ytringsfriheden.

- Deres invitation af Geert Wilders er er godt eksempel.

- Her ønsker Trykkefrihedsselskabet at invitere en person, som ikke decideret taler for demokratiet, som inkluderende til alle samfundets borgere, men derimod en person som taler i mod islam og muslimer som helhed.

- Wilders er ikke en intellektuel samfundsdebattør, men derimod en person som skaber kløfter og kaos hvor end han er. Senest i USA hvor han igen, var mål for et attentat.

- Selvfølgelig skal vi alle sige nej til vold, trusler og terror. Der er dog ingen mennesker med sund fornuft, der frivilligt går ind i løvernes hule med den viden, at løverne er meget sultne.

Nu melder flere afbud
- Jeg forsøger på ingen måde at nedtone den trussel, der end måtte være, eller gå på kompromis med de demokratiske værdier, det er ren sund fornuft. Folkemødet på Bornhold og det budskab Folkemødet i årevis har været symbol på, kan sagtens hylde demokratiet uden Wilders.

Til det 'perfekte' terrormål
- Vi oplever flere politikere melde afbud, forskellige organisationer som ikke ønsker at deltage, og et politi i højeste beredskab for at sikre de ca. 20.000 daglige gæster. Og her er endda ikke talt op, alle de frivillige samt organisationer, der end måtte være.

- Det er et kæmpe arbejde, og et 'perfekt' terrormål, når vi huser Wilders.

- Når vi nu tager ytringsfriheden som gidsel - et som ingen grænser har eller må have - hvorfor så ikke at invitere nazisterne, de mest radikale islamister, demokratihaderene, jødehadere ol. til at komme til folkemødet for at sprede deres budskaber?

Synes det minder om russisk roulette
- Det er jo ytringsfrihed.

- Det vil vores politikere, os danskere og selv arrangøren af Folkemødet aldrig acceptere. For i Danmark, har vi ikke brug for organisationer, som skaber racisme og vold, og som i sidste ende kan udmønte sig i terror.

- Nej, det virker håbløst, at Trykkefrihedsselskabet leger russisk roulette med danskernes liv.

- Det virker også håbløst, når unge radikaliseres til at begå terror.

- Den eneste måde vi bekæmper disse ekstremer på, er ved at italesætte dem på en fornuftig og respektabel måde.

- Der er ingen behov for at sætte tusinder af menneskeliv på spil, for at trykkefrihedsselskabet får liv ekstra spalteplads, slutter Mohammad.

Men hvad mener du? 

187 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere