Mor orker ikke mere: Skal bære 33-årig søn op af trappen

Susanne har ringet og skrevet til samtlige kommuner og boligselskaber i storkøbenhavn og spurgt efter en lejlighed. Nu håber hun nationen! kan gøre hende til verdens lykkeligste mor

Se optagelsen med sønnen, der har svært ved at komme ned ad trapperne her (Privatoptagelse)

- For et halvt år siden fik jeg min handicappede søn på 33 år hjem fra det bosted, han boede i.

- De kunne nemlig ikke leve op til det de havde sagt.

 

Træt af at slæbe sønnen op af trappen
Sådan indleder 60-årige Susanne S et læserbrev til nationen! - et brev, der handler om, at hun og hendes 33-årige handicappede og epilepsi-syge søn, mangler en egnet bolig. Susanne fortæller, at hun har gjort alt for at få noget at bo i, og er skrevet op alle steder, og har snakket med storkøbenhavnske kommuner og adskillige politikere, men ingen kan gøre noget.
Beskeden til Susanne er, at hun kan stille sig i køen hos boligselskaberne og vente, vent og vente. Hendes brev fortsætter derfor således: 

- Jeg bor i hus med førstesal, det passer ikke godt med min søn, som bruger kørestol, og nu leder jeg efter en løsning i form af en lejlighed tættere på København - det er der min søn godt vil bo.

Men nej, kommunerne kan ikke hjælpe
- Da jeg ikke ved hvor længe han skal bo hos mig - måske 1 år eller mere - har jeg spurgt forskellige kommuner om hjælp til lejlighed, men nej de kan ikke hjælpe.

- Jeg tjener penge, og kan betale cirka 8000 pr måned, men jeg har ikke 30 timers arbejde, da jeg er fleksjobber, og det regner politikker og kommuner ikke for arbejde.

I kan gøre mig til verdens lykkeligste mor
- Men hvem kan hjælpe mig med en bolig, jeg har råd til, så min søn og jeg kan få det godt i hverdagen igen.

- Jeg spørger Jer derude, om der er nogen som kan hjælpe med noget at bo i, det må ikke være med trapper og helst i Storkøbenhavn.

- Så vil jeg blive verdens lykkeligste mor, slutter Susanne, der håber du vil dele dette nødråb så endnu flere ser det.

 

Men hvad tænker du om Susanne situation? Og kender du nogen, der har 3 værelser i storkøbenhavn til cirka 8.000 kr - 70-80 kvadratmeter med enten elevator eller stueplan?

Skriv her, hvis du kan hjælpe Susanne og Michael..

 

1 af 4 
2 af 4 
3 af 4 
4 af 4 
92 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere