Mor tog børnene 10. juni: Se 7-årigs rørende SMS til forladt far

Hvad gør man som far, når moren stikker af med børnene? Lars har hyret en konsulent, men vil også gerne have dit råd

- Der er mange groteske ting der får lov til at finde sted.

- Jeg står lige i den situation, at min samlever gennem mere end 10 år, har bortført vores fælles børn på 3 og 7 år d. 10. juni - uden at der (som jeg ser det) lå noget forud der kunne begrunde denne handling.

Hej far - jeg savner dig
Sådan skriver nationens! Lars S, der synes, det er svært at forstå, at det danske system og myndigheder tillader, at den ene forælder bare kan nappe børnene. Lars desperate brev fortsætter således: 

- Dagen efter - d. 11. juni kl 08.42 - blev jeg kontaktet på telefonen af den ældste: 'Far jeg savner dig'.

 

- Den mindste sagde også, at han savnede mig, og jeg svarede, at jeg elskede dem, og de sagde at de gerne ville hjem. Jeg spurgte, hvad mor sagde til det, og de fortalte, at hun ikke ville høre på dem.

- Så blev opkaldet afbrudt, og det er det sidste livstegn jeg har fra vores børn.

Se også: Ung mor fængslet: Vil ikke sende 4-årig datter hen til far

Hvad er huset værd?
- D. 25 juni fik jeg mail fra min nu ex. Hun bad mig få 2-3 vurderinger på huset, så det kunne sælges. Det gjorde jeg og mailede dem til hende.

- D. 09. juli fik jeg hende indkaldt til statsforvaltningen, men alt hun sagde var 'jeg vil ikke samarbejde og jeg vil ikke udlevere børnene'.

- D. 20. juli fik jeg endnu en mail - her afpresser hun mig til at sælge huset 300.000 kr under vurderingen til hende, ellers vil hun sørge for at 'jeg ikke ser børnene mere'.

Hun vil nemlig tvinge mig til at sælge
- Syntes det er grotesk, at man kan bruge 2 børn som handelsvare for at tjene 300.000 kr., skriver Lars, der har kontaktet en konsulent fra firmaet Børnsomvåben, der kender til den slags sager.

Se også: Skilsmissefar truer: Spiser ikke hjertepiller før jeg får 7/7

Men tiden går, og da han mistænker moren for at trække tiden, da samværs/forældremyndighedssager ofte afgøres 'status quo princippet', vil han meget gerne høre, om andre på nationen! kan komme med et bud på, hvad han skal gøre nu.

Der står altså 2 børn i klemme her
- Hun håber nok at få en fordel ifm. med en forældremyndighedssag af at holde børnene fra faderen, skole mm., ud fra at de på det seneste, kun har været vant til den ene forælder.

- Men der står 2 børn i klemme i denne sag, der ikke får lov til at passe skole, væk fra deres trygge rammer, fritidsinteresser, legekammarter og familie, skriver Lars.

Hvad synes du Lars skal gøre?

180 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere