Mor var lige begyndt at amme: Så tog kommunen 7 dage gammel søn

Sanne forstår ikke, at det kan være rigtigt, at en kommunen bare kan tage hendes barn, uden at hun får lov til at vise, at hun er en god mor.

- Da jeg fandt jeg ud af, at jeg var gravid, fik jeg 2 valg muligheder Tvangsfjernelse eller abort.

- Det var en såkaldt visitator fra børne og unge-rådgivningen, der gav mig den besked.

Jeg indrømmer at jeg ikke ved hvem der er far
- Hun beskrev mig som alkoholiker, stofmisbruger og storryger, men jeg tager stærkt afstand fra stoffer og rygning, og jeg har aldrig nogensinde i mit liv rørt det.

- Men jeg indrømmer at jeg ikke ved hvem faderen er til min søn efter en bytur som jeg havde været på.

Sådan indleder Sanne, 25 år, et desperat brev til nationen! Sanne – som lider af angst og det hun kalder forskellige former for ’underangst’, er nemlig dybt ulykkelig over, at kommunen (nationen!, ved hvilken kommune, det handler om) har taget hendes søn fra hende, uden at hun har fået en chance for at vise, at hun godt kan være mor.

Fik rigtig flot udtalelse fra fødeafdelingen
Og derfor beder Sanne nu om gode råd fra andre, der har prøvet det samme – eller kender til nogen, der har fået fjernet deres spædbørn – og hun håber derfor på, at du deler denne artikel, så den når ud til så mange som muligt. Sanne sidder klar til at læse kommentarerne. Hendes ulykkelige brev - kommunens begrundelse, og fødeafdelingens udtalelse følger nederst - fortsætter således:

- Jeg fødte d. 02-12-16 og var indskrevet på afdelingen til d. 06-12-16 og jeg fik en rigtig flot udtagelse som siger noget helt andet, end den psykolog-rapport, kommunen har fået udarbejdet.

- Kommunens rapport anbefaler faktisk et ’mor barn hjem’ i ca. 1/2 år, men det synes de åbenbart alligevel ikke, for at jeg skulle have mit barn med hjem, og de har nu anbragt min søn, uden at give mig en reel chance for at vise hvad jeg dur til som mor.

I onsdags tog de min søn
- Min læge har sagt, at jeg vil blive en go' mor, og at jeg bare skulle komme, der noget oftere ind til hende, da hun er vant det med børn.

- Min omgangskreds som kender mig helt ind til benet og ved, at jeg har den her sygdom stress, depression, angst og så nogle under emner inde for angst gruppen, støtter mig også.

- I onsdags dag får jeg at vide at jeg ikke vil min søn, hvilket overhovedet ikke passer.

- Jeg har hele vejen igennem sagt at jeg gerne vil på et ’mor og barn hjem’, hvis de kræver det, og det står jeg stadig ved, men nu er min 7 dage gamle søn i pleje i Jylland.

- Tillykke med én uge min søn, bare jeg havde ham her, slutter Sanne, der som sagt er så ulykkelig, at hun nu sidder klar til at læse gode råd fra nationen!.

Har du et godt råd til Sanne?

Brevet – udtalelsen fra 5.12 – fra den fødeafdeling, Sanne fødte på i fredags, ser sådan ud:

Synes du Sanne skulle have haft chancen for at vise, at hun duede som mor?

Nedenfor kan du læse, hvad kommunen skriver om Sannes forældrekompetencer

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
302 kommentarer
Vis kommentarer