Morgensvømmere lige ved at drukne da de hørte de nye priser

Sidste år kostede det 2200 kr for et årskort i Tinglev Svømmehal. Men årskortene er afskaffet, og de flittigste gæster kan se frem til den tredobling af prisen

Sådan så det ud, da københavnske pensionister klagede over pristigninger i svømmehallen i 2014. Privatfoto
Sådan så det ud, da københavnske pensionister klagede over pristigninger i svømmehallen i 2014. Privatfoto

- Ja man græmmes.

Sådan skriver Rie H i en af de kommentarer, de nye priser i Tinglev Svømmehal har fået på JydskeVestkystens hjemmeside. Og Rie er ikke den eneste, der synes, at de nye priser i hallen, der betyder at de flittigste svømmere kan se frem til at skulle betale mere end 6000 kr pr år, er ærgerlige:

- Svømning er blevet en luksus i velfærdssamfundet Danmark.

De nye priser rystede folk
- Det vil over tid betyde, at anlæggene lukkes - efter samme metode som så meget andet,, posten for eksempel, fordi ingen benytter det!!, skriver Bjørn K, og morgensvømmer Bent L siger til avisen, at 'morgensvømmerne' mener at dem, der har besluttet at årskortet skal afskaffes, må have mistet forstanden:

-  Folk var rystede.

- De var jo lige ved at drukne, da de hørte det.

- Der er flere ægtepar, der svømmer.

- Prøv lige at regne ud, hvad det vil koste dem, hvis de skal fortsætte med at svømme fire-fem gange om ugen, siger Bent L til avisen, der dog kan oplyse at en af de ansvarlige politikere ikke havde hørt alle detaljer om den nye prisstruktur, der betyder at billigste entre er 32,50 kr(20-turs klippekort til 650 kr).

- Det her lyder da umiddelbart voldsomt, siger formand for kommunens kultur- og fritidsudvalg, Lars Kristensen (V), der skal holde tale ved svømmehallen på søndag. Han vil nu undersøge sagen nærmere.

Rasende pensionister i badetøj på vej mod Rådhuspladsen

For lidt mere end tre år siden, steg prisen på et årskort med 1200 procent i Københavns Kommune, og det fik mere end 200 svømmere til at demonstrere på Rådhuspladsen i København.

Men hvad synes du et årskort skal koste? Og tror du, at der bliver demo foran Tinglev Svømmehal på søndag?