Mors veninde onanerede på teenager: Nu får han også 10.000 kr

Han var alene hjemme, hun ville kløs på ryggen, og pludselig havde hun fat i hans penis. I går fik en 36-årig svensk kvinde dom for at have krænket en teenage-dreng og skal betale 12000 i erstatning

Han blev krænket, da morens veninde begyndte at røre ved ham. Nu får han erstatning og hun skal betale dagbøder. (Foto: Colourbox)
Han blev krænket, da morens veninde begyndte at røre ved ham. Nu får han erstatning og hun skal betale dagbøder. (Foto: Colourbox)

- Opfylder 'onanere på ham.. samt forsøg på at føre hans penis ind i sit underliv bagfra' ikke betingelserne for en voldtægsdom?

- Knægten var jo også i en særlig sårbar situation, idet han var 'paralyseret'.

Hun skrev hun ville kløs på ryggen: Men hun ville have sex
Sådan skriver netdebttøren Alex i den omfangsrige debat en dom fra landsretten i Vestre Sverige om en teenager, der blev seksuelt krænket af en 36-årige ven af familien, har skabt på dagensjuridik.se

Og Alex er ikke den eneste, der undrer sig over dommen, der betyder, at kvinden skal betale 12000 svenske kroner til ofret i erstatning - samt 60 dagbøder af 130 kroner til staten. 

Hvis systemet ikke straffer voldtægtsmænd, så gør vi det, lyder det i dag fra FEMENS topløse aktivister. (screendump fra FEMEN.org) nationen Topløs trussel: Vil voldtage seks unge mænd

Og pressede sit underliv op mod hans
Via Facebook havde kvinden nemlig taget kontakt til drengen, der var alene hjemme. Hun havde skrevet, at hun ville komme forbi for at bliver kløet på ryggen - og da hun kom, førte hun hans hånd op til sit blottede bryst og gik i gang med at onanere på ham - mod hans vilje.

nationen TV: Hun mente nej - han stak den bare ind

Tre gange bad han hende stoppe, men hun fortsatte, ligesom hun også pressede sit underliv op mod hans penis - og det får debattørerne på det juridiske site til at undre sig over den forholdsvis milde dom:

Hvis en 36-årig mand havde gjor det med en teenagepige
- Hvis en mand havde ført sine fingre ned i en piges skød og onaneret på hende, ville det med stpr sandsynlighed have ført til en dom for voldtægt, skriver Johan, og debattøren, der skriver under navnet Gonatt fortsætter:

- Hahaha! Sikke en fantastiskt domfældelse som viser at systemet ikke magter sager, der handler om sex.

- Er der nogen som tror at det her IKKE var endt med en dom for voldtægt, hvis det havde været en teenage-pige og en 36-årig mand?

- Og hvorfor er det kun Dagens Juridik, der skriver om sagen - den burde jo være forsidestof overalt med debat i TV i en uge, skriver Gonatt.

Hvad mener du?
Skal en 36-årig kvinde, der onanerer på en teenagedreng slippe billigere end en 36-årig mand, der onanerer på en teenagepige?

Ninel har en lidt anden indgangsvinkel til sagen, og skriver i sin kommentar:

- Hvis hun "onanerade på ham' så burde han da have været med på det, eftersom han rimeligvis var tændt.

 

303 kommentarer
Vis kommentarer