Morten betalte parkering i grøn zone: Det var bare den forkerte grønne zone

Morten fik en P-bøde da han parkerede på en parkeringsplads foran Arla i november. Han havde ellers betalt for at parkere i grøn zone – men Arlas grønne zone er noget helt andet end kommunens grønne zone

- Jeg er TDC-teknikker, og har cirka 5 adresser i København om dagen jeg skal holde ved.

- Hvis jeg får en p-bøde skal jeg selv betale.

- Jeg kommer så ud til Sluseholmen nr 8, hvor jeg skal lave en fiber- installation hos en privat kunde.

Man kører ned ad en lang vej
Sådan indleder Morten B et brev til nationen! om den i hans øjne urimelige og uretfærdige P-bøde han har fået, da han passede sit arbejde i november måned. Morten var – som du kan læse nedenfor – helt sikker på, at han havde betalt for sin parkering, men det viste sig, at han havde betalt til et forkert firma. Hans brev – som Onepark indtil videre har valgt ikke at kommentere – fortsætter således:

- Man kører ned ad en lang vej, forbi SKAT og Arla og drejer så nede for enden til venstre,  hvor man kommer hen til en bygning, hvor man kan holde lige ud for.

- Her står det her skilt og jeg tænker så ’Grøn zone = easypark app’, da der er grøn, blå og rød zone i hele København.

 

- Jeg går så op til min kunde og kommer ned 30 min efter til en dejlig pbøde.

De skriver at jeg ikke har betalt
- På bøden står der at jeg ikke har betalt for parkering, og det undrer jeg mig så over, og går op til Arla for at høre hvad grøn zone er.

- De forklarer mig så, at den grønne, røde og blå zone de har, er privat parkering – og at det intet har med resten af København at gøre. Og at man lige meget hvad, skal op til dem og melde sig på tablet.

- Jeg prøver så at klage til Onepark og spørger, hvorfor de skriver det med grøn zone, hvis det intet har med grøn zone at gøre, men deres svar er, at der står på skiltet at man skal melde sig på tablet.

- Jeg skal altså bare betale, så jeg tænker okay, det må man hellere, men nu er bøden – pga af den måde, Onepark har sendt den på – nået op på 1120 kr.

De vil bare have at man skal falde i fælden
- Man prøver at passe sit arbejde, men det ender med at koste mig penge på grund af det her P-firma, der gør alt for at lave tavler, der ikke giver mening.

- De vil bare have, at man skal falde i fælden, skriver Morten, der synes at Arla og Onepark burde kalde deres zoner for lysegrøn og lyseblå og lyserød, så andre kan slippe for at begå den samme grønzone-fejl.

Forstår du godt at Morten kunne tro at den 'grønne zone' på skiltet er den samme som 'grøn zone' i København? Og synes du at Onepark burde droppe P-afgiften?