Muslim får 10k for at nægte at røre kvinde: Hvad får kvinden?

Hidsig debat på nationen! om erstatning til muslimsk taxachauffør, der får 10.000 i erstatning, fordi han ikke fik et job

- Ligestillingsnævnet har valgt at tage en beslutning, som i mine øjne er helt skæv.

- Derfor er rimeligt...... at undersøge hvor mange danskere der er enig med ligestillingsnævnet.

 Taxichauffør nægtede at give hånd - får 10.000 kr. i erstatning

Sådan skriver nationens! i en af de 16-1700 kommentarer en afgørelse fra Ligebehandlingsnævnet har fået. Nævnet tilkender nemlig en muslimsk taxachauffør erstatning, fordi han ikke fik et job.

Synes det er kønsdiskriminerende
Chaufføren blev afvist, fordi han ikke vil give hånd til kvindelige passagerer, men den afvisning er i strid med reglerne, mener nævnet. 95 procent af de 36.765 læsere ,der har svaret på nedenstående spørgsmål er dog uenige:

- Det er da kønsdiskriminerende, hvis noget er, fortsætter A A, der græmmes ved, at næsten 5% mener, det er ok at en person, vil nægte at give hånd til en anden person ud fra kønnet af denne person.

Vred politiker om håndtryk-sag: Selv i Tyrkiet ville taxachauffør blive fyret

At afvise en udstrakt hån er nedværdigende
- At afvise en udstrakt hånd er så nedværdigende, skriver 'ø og synes folk, der ikke vil give hånd. skal rejse ud af Danmark

- Nu må det fandme stoppe. Hvis han ikke vil give hånd, som det er skik og brug i danmark. Så er det kraftde.... bare hjem til Tyrkiet eller hvor fanden han kommer fra.

- Ligestilling, min bare røv. Nej almindelig dannelse det er spørgsmålet her, skriver Tommy.

Hvad mener du? Og skal den kvinde, hvis hånd blev afvist, have erstatning?