Annonce:
Annonce:

Muslimer klager over vodka-flaske: Fornærmer profeten Muhammed

I flere omgange er personalet i tyske supermarkedet blevet opfordret til at fjerne en bestemt vodka-flaske fra hylderne. Politiet er på sagen.

Annonce:
Følg nationen!

- .

- Vi har hørt mange bud på, hvad vores logo ligner: En drage, et egern, en løve....

- Men den her - den har vi ikke hørt før .

Sådan skriver vodka-firmaet Kaliskaya på Facebook om de religiøse protester mod firmaets logo, politiet i den tyske Gelsenkirchen by har efterforsket.

Ligner Allahs navn og Allah selv
Personalet i 3 af supermarkedskæden Rewes lokale butikker er nemlig flere gange blevet opfordret til at fjerne vodka-flaskerne fra sortimentet, da logoet ifølge de vrede muslimer fornærmer Allah. Det handler både om at logoet minder om en tegning af Muhammed og at logoet ligner de skrifttegn, der skal bruges for at skrive Muhammed:

Annonce:

En talsmand fra byens politii, Christian Zander fortæller til den store tyske avis 'Bild', at en ikke nærmere præciseret antal mænd og kvinder i flere omgange har truet personalet med at 'rydde op'. Og at en 41-årig mand er blev identificeret som en af ​​gerningsmændene.

Det kræver fantasi og masser af kedsomhed
- Sagen ligger hos offentlige anklagers kontor, siger Zander, og tilføjer at politiet ikke mener, at der tale om et fornærmende logo. Og ser man på Facebook, så er der også andre, der har svært ved at se Allah på forsiden af vodkaflasken:

- Det kræver godt nok meget fantasi og masser af kedsomhed, hvis man genkende Allahs navn i det her. Sagen virker helt uforståelig, skriver Hanna S på Facebook, og den er Tina B med på:

- Det her da for latterligt. Og hvis den generer muslimer, så gå dog et andet sted hen, skriver Tina.

Men hvad synes du logoet ligner? 


Politiet i Gelsenkirchen har sendt dette foto til medierne, så man selv kan sammenligne. Logoet er til højre.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: