Muslimske Abu rister Løkke: Hvorfor taler du ikke om problemet alkohol?

Lars Løkkes tale handlede om integration - men skulle Løkke have talt om alkoholiserede danskere, medicin-forbrug, selvmord og skilsmisser?

- Hele din tale handlede om muslimer og hvor slemme vi er, og hvordan vi forpester samfundet.

- Fakta er ikke din bedste ven, faktisk er den kryptonit for dig og dine ligesindede fra 'Borgen', og det kan jeg da godt forstå, for når fakta kommer på bordet, så smuldrer hele dit eksistensgrundlag.

Sådan skriver Kim Abu i et Facebook-opslag om Lars Løkkes nytårstale for 2018, der - som adskillige tidligere nytårstaler før - handlede om integration.

Løkke: Ghettoer skal rives ned

Løkke til udlændinge: I er velkomne - hvis I arbejder

15.000 københavner-børn har alkolisererede forældre
For Kim Abu synes ikke at Løkkes ord om parallelsamfund bragte noget som helst nyt eller vigtigt ind i debatten - faktisk mener Kim Abu, at statsministeren brugte sin taletid helt forkert. Og derfor har han selv listet nogle problemer, som i hans øjne er vigtigere end parallesamfund. De kommer her:

- Mit spørgsmål: Hvorfor nævnte du ikke i din tale, at:

- 15.000 børn ALENE i storkøbenhavn lider i en alkoholiseret familie?

- 29.000 danske kvinder får tæsk årligt?

- 440.000 danskere spiser 'lykkepiller'.

- Hver dag begår 2 personer i dette land selvmord.

585.000 danskere har et skadeligt alkoholforbrug
- Etnisk danske rockere har dræbt mennesker, solgt hash og hårde stoffer, afpresset folk og udnyttet unge mennesker til at arbejde for dem i årtier?

- Mere end 45% af ægteskaberne i landet ender i skilsmisse, og 20% af disse skyldes utroskab. Faktisk har 1/3 danskere været deres ægtefæller eller faste partner utro.

- 20 danskere dør HVER ENESTE DAG pga. alkohol. Det er 6.300 om året Lars.

- 860.000 er storforbrugere af alkohol, og 585.000 har et skadeligt forbrug som giver fysiske og psykiske skader?

- 70.000 danskere er afhængige af hash eller hårdere stoffer?

 ... måske fordi det ikke ville være så godt, hvis det gik op for den almene dansker hvor slemt det egentlig slår til i landet i forhold til disse punkter?

Problemer med muslimer blegner
- Fordi mange af de problemer, som du mener der eksisterer med muslimer rent faktisk ville blegne i forhold til disse punkter? (om problemerne rent faktisk eksisterer eller er opdigtede i Lars' hoved/blæst ud af proportioner).

- Lars, hvorfor vil du ikke snakke om de reelle problemer i samfundet, dem som rammer de fleste familier her i landet, og dem som påvirker danskeres hverdag allermest?

- Hvorfor, Lars, spørger Kim Abu, som er blokeret på Lars Løkkes Facebook-profil.

Men hvad mener du?