Muslimske Behtash om Støjbergs Muhammed-tegning: Dit had ligger dybt

Personligt er han ligeglad med at Inger Støjberg har en tegning af profeten sin iPad - men han forstår ikke, hvorfor hun skal vise den til hele verden

- Vores kære integrationsminister har aldrig forstået, hvad hendes job er.

- Hun skal være brobyggeren, mægleren, mellemmanden mellem indvandreren og danskeren.

Hvad vil du opnå Inger?
Sådan siger Behtash - som du muligvis kender fra nationen!-klassikerne 'Ludere og knive: Yahya Hassan ødelægger det for os muslimer(248 kommentarer)', Stolt storebror: Søster på 10 har selv valgt at gå med tørklæde(382 kommentarer) og 'Vennerne er forargede: Muslimsk muskelbundt giver 1000 til julehjælp(425 kommentarer) - i en ny video, han har sendt til nationen!

I videoen sender Behtahs en opsang til integrationsminister Inger Støjberg, der i går genoplivede Muhammed-tegning-debatten, ved at vise at hun har en af tegningerne som baggrundsbillede på sin iPad. For Bethash forstår slet ikke pointen med at hun - af alle- skal vise den tegning:

Dit had ligger dybt
- Jeg bliver personligt ikke irriteret over at du sætter et billede af vores profet op. Overhovedet ikke.

- Men det er mere essensen – og pointen.

- Det had du har inden i dig ligger dybt.

- Og da jeg så kommentarerne på din Facebook, til det billede du lagde op, så var der en, der skrev, at du er en nazist.

Det du gør er ondt
- Så svarer du, at du ikke er nazist, og at det er et stort ord at bruge og at det er meget ondt og dit og dat og det er fint – det er din sandhed.

- Men for mange indvandrere og muslimer, er det også ondt det du gør.

- Vi har så travlt med at prikke til hinanden og pirre til hinanden i Danmark og få det værste op i hinanden.

Prøv at tænk: Kommer der noget godt ud af det her?
- Hvis jeg går på Rådhuspladsen og bliver ved med at prikke en pige eller en dame på røven, så får jeg en flad på et tidspunkt.

- Prøv at tænk Inger, om der kommer noget godt ud af det her, siger Behtash i videoen som er set af 3500 på 17 timer.

Men hvad tænker du om en integrationsminister, der har en tegning af profeten Muhammed med en bombe i turbanen, som baggrundsbillede på sin iPad?