Mystisk: Trump håner FBI og CIA i sag om 'såkaldt' hacking af Hillary

I morgen bliver Donald Trump briefet om den hacking af Clinton og hendes partis servere, 17 amerikanske efterretningstjenester, mener at Putin og Rusland står bag. Trump er skeptisk på forhånd

- Endnu en demonstration af, hvor langt væk det nuværende republikanske parti er fra det parti Lincoln grundlagde.

- Nu hylder de Putin og Assange, og taler nedsættende om CIA og FBI. Og så kalder de sig ovenikøbet stadig for patrioter.

Skal Assange være chef for CIA?
Sådan skriver netdebattøren oldcurm i den pt mest populære kommentar til den store gennemgang i Washington Post af de udsagn, der foreløbig er kommet i sagen om hacking af Hillary Clinton og hendes demokratiske partis servere.
Og 'oldcurm 'er ikke den eneste, der undrer sig over at den kommende præsident tilsyneladende stoler mere på Wikileaks Julian Assange end på 17 amerikanske efterretningstjenester:

Se også: Blodtud til Obama: Assange frikender Putin for hackning

- Det næste bliver vel at, Trump udpeger Assange til chef for efterretningstjenesten, skriver Benjamin Ken. Og ser man på Trumps seneste twitter-beskeder, så virker han da også til at stole mere på Wikileaks - som offentliggjorde de hackede emails - end på CIA, FBI og de andre tjenester, der i juledagene briefede Obama så overbevisende om hackingen, at Obama valgte at udvise 35 russiske diplomater.

Meget mystisk
- Den efterretningsbriefing om det såkaldte 'russiske hacker-angreb', jeg skulle have haft er forsinket til fredag. Måske har de brug for mere tid til at bevise deres sag. Meget mystisk, skrev Trump i tirsdags, og i går gik han endnu videre:

- Assange siger at en 14-årig kunne have hacket sig ind i Det Demokratiske Parti. Hvorfor beskyttede de ikke sig selv.

Trumps tweets har skabt masser af debat i USA, og folk fra efterretningstjenesterne udtaler sig kritisk, men anonymt. Som de siger til CNN:

- Man skal ikke blive uvenner med sin kommende chef.

Stoler mere på Assange end på CNN og Fox
Ser man på Facebook-kommentarerne hos cnn, er der både kritik og ros tll Trump - den mest likede fra Jordan K, støtter dog Trump og Julian Assange:

- Assange taler mere sandt end både CNN og Fox. Han gør det journalisterne burde gøre.

I morgen skal Trump langt om længe briefes om de beviser, USAs spioner har på, at det er russiske hackere, der brød ind i Hillary Clintons og hendes partis servere.

Hvad tror du? Og tror du Trump bliver overbevist om, at FBI og CIA har ret? 

Se også: Her er beviserne: Derfor udviser USA 35 russiske diplomater

Se også: Putin viser storsind: Inviterer amerikanske diplomatbørn til fest

 

197 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere