Næsten alle mændene ville have penis-massage af min kone

Thai-massøren Rojana fortalte forleden om problemet med kunder, der tror hun sælger sex. Det gør hun ikke, men Benny - hvis kone også sælger thai-massage - har et et par gode råd

- Min kone startede klinik i et lille værelse i den ejendom vi bor i.

- Næsten alle mænd der ringede eller kom omkring spurgte efter mere end almindelig massage.

- Så da vi fik muligheden for at lave en større klinik, var det meget vigtig for os at sende det rigtige signal.

Sådan indleder Benny H er brev til nationen! om problemet med mandlige kunder, der gerne vil have et 'håndjob' når de bliver masseret på landets thai-massageklinikker.

nationen Thai-massør: Den næste der beder om 'happy end' får den klippet af

Grøn farve skulle skræmmer nogen liderbasser væk
Benny og konen gik professionelt til værks, og kontaktede blandt andet en designer, der vidste hvordan dette kunne gøres mht. skilte, visitkort osv. Han fortalte farven grøn ville holde mange væk, da netop denne farve udstråler seriøsitet. Og derfor er alt holdt i denne farve mht. hjemmeside, reklame og udvendige skilte.

Men grøn er ikke nok
- Men der er åbenbart rigtig mange mænd der ikke kan læse, eller stadig tror at der er en chance for 'Happy Ending' når de reserverer på hjemmesiden, på telefonen, eller kommer direkte ind fra gaden.

- Her er det så at vi har lavet et lille nummer.

- Min kone vil selvfølgelig gerne have kunder, så inde i selve massagerummet hænger der et skilt hvorpå der står:

Udelukkende massage - ingen ekstra ydelser
- *Der gøres opmærksom på, at der udelukkende udføres professionel massage, og ingen former for ekstra ydelser'...Dette har virket!

- Nu er der ingen der smider alt tøjet med det samme og hopper på briksen, men derimod stadig har underbukserne på når June kommer ind for at massere :)

- Så et skilt inde i massagerummet hjælper utrolig meget....

Ingen tør jo sige at de kom for at få 'happy end'
- Og der er jo ikke nogen mænd der så tør sige, at de ikke vil have massage når de nu har bestilt, selvom de ikke kan få det de ønsker :)

- Og efterhånden er det utrolig sjældent at min kone får henvendelser omkring 'Happy Ending' :), skriver Benny, og tilføjer at de få mænd, der har spurgt om det, og fået nej, stadig kommer i klinikken, da de har fundet ud af at massagen rent faktisk er rigtig god.

Hvad mener du? Ville du lade dig stoppe af farven grøn og et skilt, hvis du var ude efter en 'happy end'?

 

86 kommentarer
Vis kommentarer