nationen! live: Hvorfor skal flygtninge forkæles for mine penge?

Mener du noget om de mange flygtninge, der kommer til Danmark - og har du et bud på, hvordan det skal gå?

- EB jeg syntes i griber hele denne debat forkert an.

- I fremstår som nogle levn fra hippie tiden,

- Hvorfor ser i ikke verdenen som den er, vi må alle betale og sælge vores ejendele for at få offentlige ydelser, så hvorfor skal flygtninge forkæles og behandles som børn og forgyldes, når danskerne betaler gildet.

- De skal have ret til beskyttelse ikke tømme vores kasser.

- Vend lige skuden EB.

Afvis folk uden tilladelse
Sådan skriver nationens! Mike B i en af de cirka 2000 kommentarer, der er skrevet om flygtninge i dag, dagen hvor Ekstra Bladets Pouls Madsen møder statsministeren i en ærlig debat om flygtninge.

Hvis du vil blande dig i den debat, kunne du ringe på 33 47 23 13 mellem 11.00-13.00. Det gjorde Kaj Petersen f.ex. han var fortaler for at lukke grænsen for alle, der ikke har opholdstilladelse eller arbejdstilladelse:

- Vi burde  gøre det samme som de arabiske lande har gjort i de sidste 50 år. Hvis man har et visum eller en aftale om et arbejde, kan man komme ind – og ellers ikke.

- Jeg har arbejdet i flere afrikanske lande i 9 år, og der var ikke meget gæstfrifrihed i de lande, men der var ordnede forhold, sagde Kaj.

Hvis de arbejder, kan de få lov til at blive
Claus H. mente, at vi skulle tage vores ansvar over for folk på flugt, seriøst. men at vi skulle erkende, at vi ikke kan integrere 40-50.000 mennesker på et par år:

- Derfor synes jeg vi tilbyde ophold i særlige flygtningebyer, og når der så er fred, skal de sendes hjem.

- De må gerne arbejde - også udenfor byerne - og hvis de så finder arbejde og betaler skat, så kan de få lov til at blive.

- Men de andre - dem uden arbejde - de skal sendes hjem.

Du kan se eller gense udsendelsen overfor.


 

1 af 2 
2 af 2 
310 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere