nationen! smækker kassen i: Bendtner fortjener ikke en krone

- Nu klapper fælden for konstant at spille mere fjols end bold

Han har bevist, at han er doven, ubrugelig og umulig. Så bare send ham i glemmebogen, skriver JP K
Han har bevist, at han er doven, ubrugelig og umulig. Så bare send ham i glemmebogen, skriver JP K

nationens! læsere har ikke meget til overs for den detroniserede angriber, der netop er blevet fyret i Wolfsburg for gentagne gange at have forbrudt sig mod klubbens regler.

Nicklas Bendtner har leveret flere overskrifter end gode præstationer på grønsværen og at han nu går til kamp mod klubben, for at få så mange millioner med derfra som muligt, bliver ikke modtaget pænt af Ekstra Bladets læsere.

- Han skal ikke ha' een krone. Han har bevist, at han er doven, ubrugelig og umulig. Så bare send ham i glemmebogen, skriver JP K i en kommentar på Nationen!

- Han burde få 0 kr. Wolfsburg burde ha' indføjet en klausul i kontrakten om, at hvis idioten går på druk eller ikke møder op rettidigt til træning, så ophører kontakten uden yderligere løn, skriver Kong K.

- Den mand og hans bagland har ingen skrupler. Han har øslet millioner af deres penge væk på hans indstilling og de gav ham en chance og så skal de lige have ekstra. Hold kæft det er usselt, grådigt og ynkeligt, skriver Christian U.

Han kan blive kommentator
Men Bendtner skal ikke frygte for at blive arbejdsløs. Brugeren Michael K har nemlig et jobforslag til ham.

-Nu klapper fælden for konstant at spille mere fjols end bold. Endnu en kommentator til tv er på vej?, skriver Michael K.

Som kommentator ville Bendtner komme i selskab med danske fodboldlegender som Laudrupbrødrene, Schmeichel og Elkjær, og det kunne han også have opnået på fodboldbanen, mener Kim R.

- Hvis Bendtner var lige så god til at kæmpe for sin plads på banen som i at kæmpe for sin løn, ville han være blandt verdens bedste. Et absurd forløb for Bendtners karriere at penge kommer først - herefter spillet på banen, skriver Kim R.

- Håber sku han læser nationen! og kan føle bare en anelse dårlig samvittighed inden han skyller den ned med endnu en øl..., skriver Michael S.

35 kommentarer
Vis kommentarer