NB-politiker: Godt at Støjberg sætter røven i klaskehøjde

Man må generalisere om alt – undtagen kvinder og indvandrere, skriver Nye Borgerliges folketingskanditat Pernille Vermund om Støjbergs biograf-beretning

Pernille Vermund - som selv har  haft røven i klaskehøjde, da hun bad indvandrer-fædre om at få styr på deres børn - roser Inger Støjberg for at skrive om virkeligheden.
Pernille Vermund - som selv har haft røven i klaskehøjde, da hun bad indvandrer-fædre om at få styr på deres børn - roser Inger Støjberg for at skrive om virkeligheden.
Følg nationen!

- Ingen råber op, når medierne skriver ’Danskerne spiser stadig ikke nok frugt og grønt’ eller ’Danske landmænd drejer nøglen om med milliardgæld’.

- Selv en overskrift som ’Danske mænd bestiller børnevoldtægter - og ser med live på internettet’ forstår vi.

- For vi ved, at det naturligvis ikke drejer sig om ALLE danskere, ALLE landmænd eller ALLE mænd, men derimod om en tendens blandt disse.

'Uansvarligt' at generalisere om indvandrere og kvinder
Sådan skriver Pernille Vermund, folketingskandidat for Nye Borgerlige i et læserbrev til Ekstra Bladet, om Inger Støjbergs beretning om en biograftur, der blev ødelagt af en gruppe unge mennesker, der kastede med popcorn og blosjer.

Pernille holder sig ikke selv tilbage for at blande sig i debatten, og har blandt andet skrevet en opsang til indvandrerforældre - og nu skriver hun om den kritik, der er væltet ind over Inger Støjberg. Mange mener nemlig at Støjberg generaliserer groft, når hun skriver, at det var indvandrere, der larmede i biografen. Pernilles brev fortsætter således:

Røven i klaskehøjde
- Men skulle man være så ’uansvarlig’ som Inger Støjberg (V) i går eller Rasmus Jarlov (C) i december at generalisere tilsvarende om indvandrere eller kvinder, så sætter man frivilligt røven i klaskehøjde for smæk fra faktaresistente føle/mærke-mennesker, der straks dukker op med kommentarer som: ’Det er ikke alle indvandrere, der…’ eller ’Jeg har en veninde, som…’.

Breinholt, minister og Twitter-folket storsviner Inger Støjberg

- Politik giver ikke mening uden generaliseringer. Jura er enkeltsager. Politik er generaliseringer og grupperinger. Sådan er det. Og det er ikke til diskussion!

Støjberg har ikke opfundet virkeligheden - hun tør bare omtale den
- Stop nu de navlebeskuende Søndags-BT argumenter og lad os forholde os til virkeligheden.

- En virkelighed, hvor unge mandlige efterkommere af ikke-vestlige indvandrere skaber flere problemer i vores samfund end andre befolkningsgrupper.

- Og en virkelighed hvor mænd i højere grad end kvinder vægter andre parametre end vores karriere højest, når de skal vælge partner for livet.

Ældre indvandrer til ung indvandrer: Derfor kan ingen lide dig

- Det er hverken Inger Støjberg eller Rasmus Jarlov, der har opfundet den virkelighed.

- Men i modsætning til mange andre tør de omtale den.

- Og mon ikke vi kan blive enige om, at Kejseren i H.C. Andersens eventyr ville have sparet både penge og ydmygelse, hvis andre før den lille dreng havde påpeget, at Kejseren ikke havde tøj på, skriver Pernille.

Jeg møder kun flinke indvandrere der spørger: Har du problem?

Men hvad mener du? Er det modigt eller usmageligt, at Inger Støjberg skriver om sit biografbesøg?½

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Kom nu ud af busken, Dyrby