Annonce:
Annonce:

Nets-direktør kan score 599 millioner: Noget er helt galt

Hvor meget skal en direktør kunne tjene på aktieprogrammer? Heftig debat på finans.dks Facebook om Bo Nilsson, der ser ud til at kunne hive 600 millioner hjem i alt.

Nets-direktør Bo Nilsson betalte ifølge Finans.dk 30 millioner for aktierne i Nets, og nu står han til at kunne tjene i alt samlet 629 millioner, på at sælge dem. Foto: Jens Dresling
Nets-direktør Bo Nilsson betalte ifølge Finans.dk 30 millioner for aktierne i Nets, og nu står han til at kunne tjene i alt samlet 629 millioner, på at sælge dem. Foto: Jens Dresling
Annonce:
Følg nationen!

- Klamt..

- At pengene så er tjent på monopoler, som er trukket ned over hovedet på den danske befolkning gør det endnu værre.

- At det er kritiske data som bliver solgt til en amerikansk virksomhed, som dermed kan sælge dem videre eller udlevere dem til amerikanske efterretningstjenester gør det nærmest til landsskadelig virksomhed.. 

Tjener på almindelige danskere og statsligt monopol
Sådan skriver Jon J i en Facebook kommentar hos Finans.dk om at Bo Nilsson - topchef i Nets - kan se frem at tjene lige i omegnen af 600 mio kr. på de Nets-aktier han ifølge mediet købte for 30 mio for tre år siden, hvis den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman får lov til at betale de 33 mia. kr. de i går bød for virksomheden, der laver NemID, Betalingsservice og Dankort.

Annonce:

- Der er noget helt galt i vores samfund når man kan tjene så mange penge på statslige monopoler og på den almindelige dansker, skriver Jon J, der har fået 11 likes (og det er mange på Finans.dks Facebook).

Selv pressechefen ligger til +30 mio afkast

En erhvervsleder er ekstremt presset og har også en uddannelse
Direktør Bo er iøvrigt ikke den eneste lønmodtager i Nets, der kan se frem til at score en solid milliongevinst. Ifølge Finans er der 70 nøglemedarbejdere, der pga diverse gearingseffekter, står til at få over 1,9 mia. kr. for det samlede aktieprogram.

-Toppen af gridskhed og arrogance! En hån mod den almindelige lønmodtager, skriver Birger F i sin kommentar.

- Suk, skriver Michael J, mens Jon U argumenterer for, at Bo Nilsson har fortjent sine penge:

- Så vi skal altså igen forarges over en erhvervsleder tjener ved en børsnotering eller anden bonus.

- Altså, en person der sparker til en bold må gerne tjene adskillelige millioner, men en erhvervsleder med ekstrem arbejdspres og uddannelse i bagagen, han må ikke?

Annonce:

Men hvad tænker du? Er det en hån mod andre lønmodtagere eller er det fortjent, fordi Bo har en uddannelse og et ekstremt pres?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: