Nets-direktør kan score 599 millioner: Noget er helt galt

Hvor meget skal en direktør kunne tjene på aktieprogrammer? Heftig debat på finans.dks Facebook om Bo Nilsson, der ser ud til at kunne hive 600 millioner hjem i alt.

Nets-direktør Bo Nilsson betalte ifølge Finans.dk 30 millioner for aktierne i Nets, og nu står han til at kunne tjene i alt samlet 629 millioner, på at sælge dem. Foto: Jens Dresling
Nets-direktør Bo Nilsson betalte ifølge Finans.dk 30 millioner for aktierne i Nets, og nu står han til at kunne tjene i alt samlet 629 millioner, på at sælge dem. Foto: Jens Dresling

- Klamt..

- At pengene så er tjent på monopoler, som er trukket ned over hovedet på den danske befolkning gør det endnu værre.

- At det er kritiske data som bliver solgt til en amerikansk virksomhed, som dermed kan sælge dem videre eller udlevere dem til amerikanske efterretningstjenester gør det nærmest til landsskadelig virksomhed.. 

Tjener på almindelige danskere og statsligt monopol
Sådan skriver Jon J i en Facebook kommentar hos Finans.dk om at Bo Nilsson - topchef i Nets - kan se frem at tjene lige i omegnen af 600 mio kr. på de Nets-aktier han ifølge mediet købte for 30 mio for tre år siden, hvis den amerikanske kapitalfond Hellman & Friedman får lov til at betale de 33 mia. kr. de i går bød for virksomheden, der laver NemID, Betalingsservice og Dankort.

- Der er noget helt galt i vores samfund når man kan tjene så mange penge på statslige monopoler og på den almindelige dansker, skriver Jon J, der har fået 11 likes (og det er mange på Finans.dks Facebook).

Se også: Griner hele vejen til banken: Chefer i Nets kan score 2 børs-milliarder

En erhvervsleder er ekstremt presset og har også en uddannelse
Direktør Bo er iøvrigt ikke den eneste lønmodtager i Nets, der kan se frem til at score en solid milliongevinst. Ifølge Finans er der 70 nøglemedarbejdere, der pga diverse gearingseffekter, står til at få over 1,9 mia. kr. for det samlede aktieprogram.

-Toppen af gridskhed og arrogance! En hån mod den almindelige lønmodtager, skriver Birger F i sin kommentar.

- Suk, skriver Michael J, mens Jon U argumenterer for, at Bo Nilsson har fortjent sine penge:

- Så vi skal altså igen forarges over en erhvervsleder tjener ved en børsnotering eller anden bonus.

- Altså, en person der sparker til en bold må gerne tjene adskillelige millioner, men en erhvervsleder med ekstrem arbejdspres og uddannelse i bagagen, han må ikke?

Men hvad tænker du? Er det en hån mod andre lønmodtagere eller er det fortjent, fordi Bo har en uddannelse og et ekstremt pres?

Hvad tænker du om Bo Nilssons aktieprogram?

Se resultat

Hvad tænker du om Bo Nilssons aktieprogram?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen