Netto-elev: Er det her takken?

På en ni-timers vagt blev han svinet til ni gange - blot fordi han bad nogle af supermarkedets kunder om tage hensyn og holde afstand

Da Netto-eleven bad en kunde uden mundbind, om at vente med at tage varer fra den hylde, der var ved at blive fyldt op, blev kunden vred. - Det tog han ikke særligt pænt siger eleven til jv,.dk, men hvad siger du? Arkivfoto: Philip Davali
Da Netto-eleven bad en kunde uden mundbind, om at vente med at tage varer fra den hylde, der var ved at blive fyldt op, blev kunden vred. - Det tog han ikke særligt pænt siger eleven til jv,.dk, men hvad siger du? Arkivfoto: Philip Davali
Følg nationen!

- Føj, siger jeg bare.

- Håber, de kunder, der tales om, får dårlig smag i munden over deres opførsel.

- Det er mangel på respekt, at de ikke kan respektere de mennesker, som møder ind på deres elev/arbejdsplads for at passe deres arbejde.

Tænkte: Er det her takken?
Sådan skriver Anne G. i en af de 13 kommentarer, der er skrevet på jydskevestkysten.dk om en ung Netto-elev fra Als, der synes, at nogle kunder taler grimt, når han beder dem holde afstand og tage hensyn. Faktisk så grimt, at han ikke engang vil gentage det over for avisen:

- En af mine første tanker var, om det her var takken for, at jeg udsætter mig selv for smitterisiko, for at andre kan købe mad i en fysisk butik.

- Jeg følte mig set ned på, mens andet frontpersonale fortjent bliver hyldet.

- Vi i butikkerne bliver lidt overset, siger eleven til avisen, der kan fortælle, at en kunde uden mundbind f.eks. gik meget tæt på, mens eleven var ved at sætte varer på plads. Og at elevens far er hjertepatient.

Så kan man bare forlade butikken
Anne G. er ikke den eneste, der undrer sig over, at nogen kan få sig selv til at skælde ud på en Netto-elev:

- Uanset hvor frustreret/irriteret man er over restriktioner eller andet, behandler man sgu andre ordentligt.

Corona-betjente - nej tak
- Kan man som kunde ikke følge en venlig henstilling, er man da fri til at forlade butikken, skriver Tina D. i en anden kommentar, mens Per F. synes, Netto-eleven skal slappe lidt af:

- Lad være med at være corona-betjent, skriver Per, men hvad tænker du?

Usynlig: Pas på den indre coronabetjent

Mere fra Ekstra Bladet+

Hvis ikke det er terror – hvad er det så?

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind