Niels vandt en million: Nu skal han have nye skærme på cyklen

Børnene skal have noget, gælden i bilen skal betale ud - og så skal der nye skærme på cyklen. Niels vandt en million - og fire andre, der bor tæt på ham, vandt 50.000 hver

- Jeg tør næsten ikke fortælle, hvad jeg trænger mest til: Jeg har en cykel, hvor skærmen er rusten.

- Derfor vil jeg få sat to nye skærme på min cykel.

- Vi skal bruge tingene op og reparere, når det er muligt.

Sådan lød det i går fra Niels P, Frederikshavn, der blev den første million-vinder i Nabolotteriet, Klasselotterets nye lotteri.


Første vinder af 1 million Niels Poulsen, Frederikshavn får gevinsten af dir. Det Danske Klasselotteri Elisabeth Rask Jørgensen. Foto: © Lars Horn / Baghuset.

Grinede af kummefryser
Niels - der også skal have nye briller, fordi han ikke kan finde de gamle, og betale gælden på den Suzuki Alto han købte for 48.000 kr - kan nemlig huske, at han engang morede sig over en familie, der - ligesom ham - havde vundet en stor pengegevinst. Det der fik Niels til at grine, var at deres største ønske var en kummefryser.

- En million (er) kroner ikke er et kæmpe beløb.

- Havde det været 35 millioner kroner, var jeg ikke stået frem, siger Niels til Nordjyske.dk, og fra Nabolotteriet lyder det, at de fire andre deltagere i lotteriet, der bor nærmest på Niels, hver har vundet 50.000 kr.

Fire naboer får 50.000, fordi Niels vandt
Den nærmeste bor lidt mere end 100 meter væk, og så bor den næste vinder 600 -700 meter væk, og de sidste 50.000 krs-vindere, bor cirka en kilometer væk.

Hvad ville du købe som det første, hvis du vandt en million?