Nils vil overbevise kommunen: Mine bløddele er ødelagt

nationen! har modtaget et brev fra en desperat mand, der var lige ved at dø i en trafikulykke for seks år siden. Han håber på at et møde med kommunen tirsdag kl. 13.00 ender med at han får en diagnose på 'de bløde dele' i kroppen - og førtidspension.

Nils var på hospitalet med hævet fod og ben. Men han endte med at blive tvangsindlagt på psykitatrisk.
Nils var på hospitalet med hævet fod og ben. Men han endte med at blive tvangsindlagt på psykitatrisk.

- Hej. Hjælp.

- Jeg har nu kæmpet med lægerne i seks år, fordi de ikke vil bekræfte, at jeg har muskel- og nerveoverrivninger i hele højre side efter en frontal bilullykke.

Den eneste diagnose jeg har fået er diskusprolaps
- Den modkørende døde, og jeg selv var lige ved det.

- Det eneste jeg har fået diagnostiseret er en diskusprolaps i lænden.

- Men i virkeligheden er min højre side af kroppen revet fuldstændig fra hinanden.

- Tinding, kæbe, nerver i tænder, hals og nakkemuskler, skulder, lymfe, biceps, triceps, hele ryggen og hoften ned til foden.

Sådan indleder Niels A på 36 år et brev til nationen! om den kamp han har kæmpet med og mod systemet i Danmark – og om hvor meget han håber på at kampen slutter tirsdag, hvor han skal til møde med en sagsbehandler om førtidspension.

 

Helt følelsesløs - og mit ben hæver op
Niels har haft masser af smerter i de seks år, der er gået siden han blev ramt af en modkørende bilist, mens han passede sit job som tøjhandler i Schweiz – og han har flere gange oplevet, at systemet har ment at hans lidelser var psykiske. Hans brev fortsætter derfor således:

- Jeg er helt følelsesløs i højre side og mit ben har gentagende gange været hævet op.

- Og jeg har selv måtte købe en nakkekrave på internettet.

- Da jeg sidst var på hospitalet til en MR scanning kunne lægen konstatere, at jeg ikke selv kunne mærke min hofteskade, da jeg har revet de bløde dele over.

- Men jeg blev bare sendt hjem.

Blev tvangsindlagt af to betjente
- Et par uger efter hævede mit højre ben op ( se selv på foto'et), men da jeg ankommer på hospitalet med ambulance, bliver jeg blot tilset at en neurolog, som tester min reaktionsevne og lyser mig i øjnene og beder mig om at pege mig på min næse.

- Det kan jeg ikke - jeg peger mig på højre kind i stedet og herefter kommer der to betjente, der kører mig psykiatrisk afd og jeg bliver jeg tvangsindlagt i tre måneder.

- De postulerer, at jeg har vrangsforestillinger og at jeg har gjort skade på mig selv, men jeg har aldrig haft noget med psykiatrien at gøre eller været psykotisk.

Kan ikke klare arbejde eller studier
- Jeg er blevet rådet til at konsumere medicinsk cannabis, men de vil ikke give recept på det, og siger jeg skal tage på Christiania og købe det.

- Lige nu har jeg rollator og får morfin, men igen diagnose på hvorfor.

- Jeg prøvede at studere, men det kan jeg slet ikke klare med de smerter jeg har.

- Jeg mister derfor nok min SU, og derfor håber jeg på at få førtidspension. skriver Nils, der skal til møde kl. 13, 00 tirsdag.

 

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 Nils var på hospitalet med hævet fod og ben. Men han endte med at blive tvangsindlagt på psykitatrisk.
245 kommentarer
Vis kommentarer