Nu det fan'me nok: Svend vil IKKE bekræfte at han har 23.622 kr til gode

Torsdag fik han mail om at han havde 23.000 kr til gode hos et firma, han aldrig havde hørt om - og lørdag stod der pludselig 19.000 og ventede hos et andet for Svend ukendt firma. Nu synes han myndighederne skal gøre noget

- Hej! Nu er det fan'me nok.

- For Gud ved hvilken gang har jeg atter modtaget en e-mail, hvori det bliver hævdet, at jeg mister et tusindtalligt stort pengebeløb, hvilket den for mig totalt ukendte adressat tilsyneladende har stående på deres konto.

Man mister pengene hvis man ikke oplyser sit kontonummer
- Hvis ikke beløbet bliver hævet inden for nogle få dage, vil man miste alle sine penge, men det kræves, at man oplyser sit nuværende kontonummer for at kunne få udbetalt sit udenstående.

Sådan indleder Svend D et brev til nationen! om de i hans øjne totalt irriterende og potentielts farlige mails, han modtager i stride strømme. Svend - som med egne ord ikke er en IT-nørd - synes, der skal langt mere fokus på problemet, og han kunne f.ex. godt tænke sig, at der var en offentlig instans, der kunne hjælpe ham med at få dem stoppet. Hans brev fortsætter nemlig således: 

- I dag har jeg netop modtaget en sådan meddelelse, hvilken lød, at jeg havde ikke mindre end d.kr. 23.622,55 til gode.
- Netop denne meddelelse er mig blevet sendt i min e-mali via cammi@searchrollers.com.

Jeg er overbevist om at flere er gået i fælden
- Jeg er overbevist om, at det samme eller noget lignende er sket for adskilllige andre, men flere er uden tvivl denne gang og før hoppet i fælden ved at opgive deres peronlige bankontonummer, og måske hermed mistet større eller mindre beløb.

- Personligt er jeg ingen IT-nørd, og derfor burde der være nogen, der kan hjælpe mig - og sådan nogle som mig - med at få dem stoppet, skriver Svend, der efter at han havde sendt brevet, modtog endnu en mail om et beløb han havde til gode:

Har du også fået mail om at har penge til gode et sted? Og hvad gjorde du?

 

1 af 2 
2 af 2 
403 kommentarer
Vis kommentarer