Nu diskuterer de pris: Asyl og integration koster 40 mia pr år

Den svenske regering har netop fremlagt deres bud på en finanslov. Mere i skat, mere i afgift og flere udgifter til asyl og integration

- Omkostninger?

- Hvis nogen havde talt om omkostninger i sammenhæng med integration og indvandring for bare et åar måneder siden, var man blevet kaldt idioet.

- Tænk hvor hurtigt det svinger i debatten.

Se også: De 86 mio beviser vi ikke er racister: Se hvor lidt Sverige giver

De aner jo intet om prisen
Sådan skriver Bengt K. på den svenske avis expressens Facebook-side efter at regeringen i går fremlagde et finanslovsforslag, der betyder skattestigninger for 80 procent af befolkningen,stigende afgifter på hjemmehjælp, benzin, alkohol - og som forsigtigt anslår, at udgifterne til indkvartering af asylansøgere passerer 19 milliarder næste år. Og at udgifterne til integration passerer 20 milliarder.

Indvandring er en pengemaskine
Udgifterne er beregnet ud fra prognoser fra juli måned, så de sidste ugers voldsomme stigning i antallet af asylansøgere er ikke medregnet.

- Indvandring & Integration A/S er en pengemaskine, der kun kan vækste, skriver Janne O og Anders E fortsætter:

- De aner jo intet som helst om prisen på den her flygtninge indvandring.

- De tør jo ikke regne rigtigt på det, skriver Anders E i debattråden.

I Danmark regnede den forrige regering med asyl og integrationsudgifter i 2015 på 9 milliarder kroner. Hvad tror du udgifterne ender på i den finanslov Venstre snart skal præsentere?

146 kommentarer
Vis kommentarer