Nu er knivkaster-Jean stiktosset: Først knivlov, nu Forlystelsesloven

Han forsøger at få sit knivkasterfirma til at løbe rundt, men Jean Ascher synes bureakratiet er latterligt. Nu skal han betale 4500 kr årligt for at få godkendt sin indhegning, der består af pløkker, reb og en lille presenning.

Jean (tv) og indhegningen, der ifølge Justitsministeriet kræver en årlig godkendelse, der koster 4500 kr.
Jean (tv) og indhegningen, der ifølge Justitsministeriet kræver en årlig godkendelse, der koster 4500 kr.
Følg nationen!

- Som legaliseret og lovliggjort knivkaster i Danmark kan det virkelig undre, at Justitsministeriets mange professionelle jurister, endnu ikke er nået til forståelse vedr. retfærdigheden og fornuften i at tildele undertegnede en lovlig dispensation for en simpel godkendt indhegning af selvsamme knivkasterbod.

Kræver 4500 for at godkende mit hegn - hvert år
- Indhegningen består af nogle stålpløkke af en meters højde hvortil er fastspændt et blåt reb, omkransende hele bod arealet.

- Justitsministeriets eksperter kræver, at jeg hvert år skal  indhente en stemplet lovliggørelse fra Force Technology, til en pris af ca. 4.500,- kr.

Bombe under byfester: Nu skal festteltet ha' byggetilladelse

Sådan indleder Jean Ascher - Danmarks eneste knivkaster - et brev om den hans øjne komplet molboagtige og over-bureuakratiske måde juristerne i politi og justitsministeriet behandler ham på. For som det fremgår af det brev du kan se nedenfor - 4 sider langt - så er der ingen mulighed for at Jean kan få dispensation, når det gælder hans indhegning (stålpløkkene og et blåt reb).

Jean håber, at han kan få et møde om sagen med Søren Pape, og derfor vil han gerne bede om  at hans opråb bliver delt til så mange som muligt. Det fortsætter således: 

En mand skal godkende min opstilling
- Det er helt uacceptabet og aldeles uforståeligt, at min virksomhed med knivkasterbod, skal betale et gebyr for at en mand fra Force Technology mod betaling af 4.500 kr. kommer ud til første opstilling i det nye år, påser at stålpløkke og blåt reb er opstillet i den rette størrelse rundt om selve knivkastningsudstyret.

- Denne indhegning er jo allerede godkendt af selvsamme firma, Force Technology og hele opstillingen er allerede godkendt af rigspolitiet og selve justitsministeriet.

- Kan I hjælpe....min lille én-mands virksomhed, med undervisning i forskellige cirkus- discipliner og optræden sammen med 2 unge mennesker, som begge besidder våbentilladelse, til at undervise og vejlede publikum i boden, kan ikke økonomisk bære at skulle betale kr. 4.500,- årligt for  en sådan komplet  ligegyldig inspektion, som allerede i sagens natur er godkendt.

Justitsministeriet er helt molboagtige
- At Justitsministeriets jurister ikke finder at denne yderligere inspektion er unødvendig, urimelig og uretfærdig virker helt  molboagtigt og set i lyset af at våbenloven omtaler mekaniske dele, så er 12 stålpløkker og et blåt reb, ikke noget i nærheden af dette og ej heller vil denne indhegning  forvitre, forgå, ruste eller nedbrydes af vejr og vind  med tidens gang.

- Derfor er kravet om inspektion fuldstændig latterligt. Derfor denne henvendelse til jer om HJÆLP, skriver Jean til nationen!, og nedenfor kan du læse det brev, der har gjort ham vred.

Hvad mener du? Forstår du godt at Jean synes det er noget pjat, at han skal betale 4500 kr hvert år for at hans indhegning - pløkker, tov og pressening - bliver godkendt? 

Brev dateret 11. oktober:

Side 2:

Side 3:

Side 4:

---------------------------

Er du enig med juristerne i justitsministeriet, eller synes du at Jean bør slippe for at betale 4500 kr hvert år for at hans indhegning - pløkker, tov og presenning - bliver godkendt?

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Kristendemokraterne ligner efterhånden en abort
LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Udforsk Ekstra Bladet+