Annonce:
Annonce:

Nu er valgplakaterne væk: Men hvad med de grimme strips på træerne?

Loven siger, at plakaterne OG de midler, der er brugt til at hænge dem op med, skulle have været fjernet i går. Men sådan er det ikke alle steder

Annonce:
Følg nationen!

- Frem med bøde blokken. Der er rigtig mange penge at hente i København.

- Tag en tur under lange bro så kan de konservative betale en mindre formue, så en tur på Islands Brygge, her kan både alternativet og Socialdemokratiet spæde i kassen.

Alle partier burde få en strips-bøde
- Og så kan man rundhåndet give alle partier bøde for ikke at fjerne alle de plast stripes som stadig hænger eller flyder alle steder.

 

Sådan skriver Troels D i en Facebook-kommentar om de plakater, der ifølge loven skulle have været pillet ned i går, men som tilsyneladende stadig hænger og pynter i gadebilledet.

lov nr. 1520 af 27. december 2014

'Valgplakaterne og de midler, der er brugt til at hænge dem op med (strips, snore m.v.) skal være taget ned igen senest 8 dage efter valgdagen ved døgnets afslutning.

Annonce:

Men Troels nævner også de plastic-strips, som politikerne og deres hjælpere har brug til at gøre plakaterne fast med. Og lige netop dem, har nationens! BW også et problem med. Han har nemlig opdaget, at der flere steder bliver efterladt strips - også på træer:

- Det er jo noget forfærdeligt svineri, og jeg tænker også på om træerne dør, lyder det fra BW, der gerne vil straffe de ansvarlige - men ikke selv har noget forslag til, hvordan man kan komme strips-svineriet til livs.

Der skal være navne og mailadresser på valgplakater, så myndigheder kan komme i kontakt med de ansvarlige - men der står ikke noget i loven om at der skal være navne på strips.

 

Har du bemærket, at der ligger eller sidder strips tilbage - og har du et forslag til, hvordan man finder de ansvarlige?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
LIGE NU

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Politiske skandaler har siden 2003 udløst 12 kommissioner
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: