Nu får vælgerne lov til at sige hvad de mener om Merkel

På søndag er der valg i Angela Merkels egen delstat, Mecklenburg-Vorpommern. Meningsmålingerne varsler et mareridt for kansleren

Følg nationen!

- Hun har egenhændigt æren for den mest katastrofale politik i nyere tid!

- Hun burde være gået af, og aldrig mere tillades at have noget med politik at gøre!

Sådan skriver nationens! nutts i en af de 58 kommentarer, der er komemt til en artikel, om Merkels tanker om den et år gamle flygtningekrise.

Merkel erkender fejl i håndtering af flygtningekrise

Kvinden som smdarede EU
Og nutts er langtfra ene om at mene, at Angela Merkel, der i månedsvis åbnede Tysklands grænser for asylsøgere med ordene 'Det klarer vi', burde have taget sit kansler-tøj og gået. Og på søndag får hendes egne vælgere i delstaten Mecklenburg-Vorpommern muligheden, for at vise, hvor ultilfredse de er:

- Kvinden som smadrede EU. Skrid ad helvedes til og vis dig aldrig igen, skriver nationens! 2 F, og skal man tro de tyske meningsmålinger, så er der mulighed for at ihvertfald merkels parti, CDU, mister regeringsmagten for første gang i årtier.

Modstanderne er som regel undertippede
CDU står til at få 22 procent af stemmerne i Mecklenburg-Vorpommern. Men indvandrerkritiske AfD er lige i hælenene, de står til at få 21 procent, men som DRs Michael Reiter skriver i dag, måler analyseinstitutterne ofte forkert på AfD.

- Partiet klarer sig i reglen bedre på valgdagen end i målingerne, skriver han i dag i en analyse, og nationens! Henning T har denne analyse af Merkels populariet:

- Fruentimmeret er selve grunden til flygtningekrisen. Hverken mere eller mindre.

- At stille sig op og sige velkommen i forbundsrepublikken til samtlige syrere er simpelthen noget af det dummeste der hidtil er set på den internationale  politiske scene.

Troede hun at kun de forfulgte ville komme?
- Hvad i himlens navn have kvindemennesket forestillet sig? At kun de forfulgte ville komme?

- De virkelig ramte og de virkelig forfulgte er der ikke kommet særligt mange af.

- De har nemlig ikke råd og sidder i de mange kummerlige flygtningelejre i nærområderne mens dem der havde/har råd er de mange lykkeriddere og platugler der i millionvis har fundet vej gennem talrige sikre lande inden de nåede op i 'smørhullet' Vesteuropa og ikke mindst til forbundsrepublikken, men også til ligeså naive Sverige og desværre ikke så få til Danmark.

Har ondt af den almindelige tysker
- Hvad Tyskland således angår ligger fruentimmeret lige nøjagtig som hun har redt, hvilket hun i høj grad har fortjent, men for den almindelige tyskers vedkommende har jeg i den grad ondt af dem.

- De har på rekordtid oplevet at se deres hidtil så velfungerende land blive ændret til ukendelighed at horder af aldeles uintegrerbare individer, dels de ovennævnte men også nordafrikanske stammeklaner, der f.eks ikke fatter en brik af, at nordvesteuropæiske kvinder ikke er et stort tagselv bord af seksuelle ydelser, skriver Henning, men hvad tror du?

Har Merkels parti stadig magten i mecklenburg-Vorpommern efter søndagens valg?

 

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.