Nu skal Støjberg grilles: Politikerne må tro vi er snotdumme

Når Danmark efter planen skriver under på FNs migrations-pagt i næste uge, så bliver det ikke Inger Støjberg, der fører pennen. Men i morgen skal hun forsvare Danmarks accept af aftalen.

Tusindvis af danskere mener ikke, at Danmark skal skriver under på FNs migrations-pagt. Foto: Generation Identitær
Tusindvis af danskere mener ikke, at Danmark skal skriver under på FNs migrations-pagt. Foto: Generation Identitær

- Man forstår så udmærket at Støjberg ikke vil deltage i den slags.

- Hele regeringen burde trække sig fra aftalen.

Sådan skriver Finn M på JyllandsPostens Facebook-profil om at integrationsminister Inger Støjberg nu melder fra til den konference i Marrakeck i næste, hvor den efterhånden meget omdiskuterede FN-pagt om migration skal underskrives. Og Finn er ikke den eneste, der synes, at Danmark skal undlade at skrive under:

Se også: Støjberg melder afbud til slutmøde om migrantpagt

Se også: 80.000 underskrifter: Oprør mod FN-aftale om migration breder sig

Tror de vi er snotdumme
- Jeg stoler ligeså meget FN og Løkke, som jeg stoler på en brugtvognsforhandler i pengenød, skriver Flemming R i sin kommentar, og Pia T - som tydeligvis har fulgt debatten, om indholdet i aftalen, som har skabt debat i adskillige europæiske lande - fortsætter:

- Man har travlt med at fortælle, at pagten ikke er bindende, samtidigt med at man fremhæver det bliver lettere at hjemsende migranter. 
- Tror man, at vi er snotdumme, og ikke kan regne ud, at pagten heller ikke er bindende for de lande hvor migranterne rejser fra, spørger Pia.

Se også: Regeringen vil ikke oversætte FN-pagt om migration til dansk: Det vil Flemming

 

Støjberg skal forklare Danmarks holdning
I lørdags indtog aktivister fra Generation Identitær Skt. Clemens Bro i Aarhus for at kræve, at Danmark ikke underskriver FN’s migrationspagt. Med sig havde aktivisterne nødblus og et stort banner med teksten 'Stop FN’s migrationspagt!'. Organisationen har også startet en underskriftsindsamling mod pagten, som har fået lige over 4000 underskrifter, og i morgen har Dansk Folkeparti bebudet at de i Folketinget vil diskutere Danmarks deltagelse i pagten.

- Vi mener, at alle danskere skal have mulighed for at høre regeringens argumenter for at underskrive en aftale, der strider imod den stramme kurs i udlændingepolitikken, som et stort flertal i folketinget bakker op om, siger DFs gruppeformand Peter Skaarup til ditOverblik.dk, men hvad siger du?

1 af 2 
2 af 2 Tusindvis af danskere mener ikke, at Danmark skal skriver under på FNs migrations-pagt. Foto: Generation Identitær
480 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere