Ny test kun for bande-medlemmer: Loyal To Denmark?

Vi kan ansætte nok så mange betjente og lave alverdens visitationszoner, men vi kommer aldrig problemet til livs, med mindre der bliver gjort op med den selvvalgte offerrolle, der er i de her miljøer, skriver Lars Aslan. Han han en pointe?

Først når man indefra I de her miljøer stopper sin modstand mod det danske samfund, og er loyale over for Danmark, ja så vil der for alvor ske en ændring til det bedre, skriver politikeren Lars Aslan om bande-krigen. Foto: Mikkel Tariq Khan
Først når man indefra I de her miljøer stopper sin modstand mod det danske samfund, og er loyale over for Danmark, ja så vil der for alvor ske en ændring til det bedre, skriver politikeren Lars Aslan om bande-krigen. Foto: Mikkel Tariq Khan

- Jeg er født og opvokset på Nørrebro og jeg har langsomt set en forråelse af bydelen.

- De seneste mange skudepisoder, hvor afstumpede indvandrebander med LTF (Latterlige Taber Fjolser) i spidsen er bare seneste lavpunkt, i deres forsøg på en Gazafisering af København.

- For lad os være ærlige. Problemet med de her utilpassede indvandredrenge er ikke nyt og handler ikke kun om skyderierne.

Farligt at kigge forkert på nogle af de her unge mænd
Sådan indleder Lars Aslan Rasmussen, der er socialdemokratisk politiker i København, et brev til nationen! om den versernede bandekrig, der i hans øjne ikke kun handler om kriminalitet, territorier og penge - men også om alvorlige kulturelle problemer i nogle minoritetsmiljøer.

- Det er alment kendt at der er steder hvor det er farligt for brandfolk og ambulance folk at færdes, de bliver simpelthen stenet ud af visse områder.

- Det samme er tilfældet for journalister med kameraer, der altid har vagter med, hvis de færdes på Nørrebro, da deres kameraer eller dem selv ellers vil blive smadret.

- Det samme risiko er der, hvis man kigger forkert på nogle af de her unge mænd, der står på offentlige pladser med gangsterattituder, for man må jo ikke kigge 'herskeren' i øjnene. 

- Denne form for utålelig opførsel har vi ligeledes set på både biblioteker og i idrætshaller.

Folk er bange for at få raciststemplet
- Alle ved det. Men kun få tør tale om det. De er bange for at få et raciststempel, hvilket de her total uintegrerede typer elsker at bruge mod enhver kritiker.

- Og her har vi selve problemet.

- Vi kan ansætte nok så mange betjente, lave alverdens visitationszoner og overvåge udsatte bydele med helikoptere, men vi komme aldrig problemet til livs, med mindre der bliver gjort op med den selvvalgte offerrolle, der er i de her miljøer.

- 'Det er synd for mig, fordi jeg er indvandrer', 'Politiet er racister', 'danskere kan ikke lide folk med andre hudfarver' lyder det ofte.

Drop offerrollen og stop modstanden mod det danske samfund
- Alt det sædvanlige crap, har vi hørt på i årtier, og det er totalt løgnagtigt og idiotisk at sige.

- Danmark er et fantastisk land, som har givet dem og deres forældre nogle fantastiske muligheder, som de kun komme drømme om i Mellemøsten.

- Først når man indefra I de her miljøer stopper sin modstand mod det danske samfund, og er loyale over for Danmark, ja så vil der for alvor ske en ændring til det bedre.

- Ikke kun på Nørrebro, men også I Vollsmose, Århus V, og andre steder, hvor latterlige tabere med gangsterattituder prøver at sætte dagsorden, skriver Lars Aslan, men hvad mener du?

Skal unge mænd, der er politiets søgelys for at tilhøre bander, bestå en 'Loyal to Denmark'-test? Og hvordan skulle testen se ud? 

Tror du, at medlemmerne af bander som Loyal To Familia, har ondt af sig selv?

Se resultat

Tror du, at medlemmerne af bander som Loyal To Familia, har ondt af sig selv?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Peter Roelsgaard
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen