Annonce:
Annonce:

Nybagt far fik chok i supermarkedets babyafdeling

Nogle prisstigninger rammer hårdere end andre. nationen! har fået et brev fra en arbejdsløs familiefar, der synes, at en prisstigning på 25 procent på modermælkserstatning er meget, meget voldsom

Annonce:
Følg nationen!

- Jeg er far til en lille dreng, som bruger modermælkserstatning, nærmere bestemt Arlas 'Baby and me organic'.

Moderens produktion kom ikke op at køre
- At benytte modermælkserstatning er ikke et bevidst valg, tværtimod prøvede vi i flere måneder at få min kærestes mælkeproduktion op at køre - men uden held!

- Forleden da jeg i mit lokale supermarked købte en dåse med modermælkserstatning, ser jeg chokeret på kvitteringen … prisen er steget med 25 %.

Tænkte det måtte være en fejl - men næh nej
Sådan indleder JC et brev til nationen! om at være far til et barn, der skal have modermælkserstatning – og være arbejdsløs. JCs kæreste – der i øvrigt er gravid – får SU, så pengene er små, og nu hvor Arla har sat prisen op fra 80 til 100 kr. for en dåse, så er det noget, der kan mærkes i det lille hjem.

Annonce:

nationen! har spurgt Arla, hvorfor lige nøjagtig modermælkserstatningen har fået sådan et løft – mens andre varer i snit kun er steget cirka 5 procent - og deres svar kan du læse nedenfor. JCs brev fortsætter nemlig således:

Får nu en søn mere
- Min første indskydelse var, at det var en fejl, men efterfølgende søgninger på nettet samt andre supermarkedskæder ledte mig frem til, at den var god nok…. men hvordan kan man bare lave sådan en kæmpestigning? Uden varsel?

- Vi er meget bekymrede, for vi har en ny søn på vej inden for de næste par uger.

Annonce:

Det kan ruinere os
- Og hvis han også bliver flaskebarn, kan det ruinere os, skriver JC, og nationen! har spurgt Arla, hvorfor de sætter prisen op med 25 procent, og til det svarer mejerigiganten - der tidligere torsdag iøvrigt kunne meddele, at deres overskud for 2021 ramte 17,7 milliarder kr - således:

- Det globale marked oplever lige nu store prisstigninger på bl.a. energi, transport og en række råvarer, som over en bred kam er med til at drive priserne på dagligvarer i vejret, herunder også mejeriprodukter, skriver Arla.

Ifølge Danmarks Statistik er de danske forbrugerpriser steget med 4,3 procent i januar i forhold til året før, så hvad tænker du?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Det er uforståeligt, at Pytlick er hoppet på den saudiske sportswashing-vogn

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: