Øv: Håndklæde-tyran stod op kl. 6 og reserverede alle solsengene

Er du en af dem, der spærrer hotellets solsenge med dit håndklæde - eller er du en af dem,der fjerner reservations-håndklæderne?

En engelsk turist var på en eksotisk ferie for nogle år siden, da denne filmede en kvindelig håndklæde-tyran. Se videoen her

- Det er vildt provokerende og regulær dårlig opførsel, at reservere en liggestol, man ikke har tænkt sig at bruge før senere!

- Så det har ikke noget at gøre med at folk stå tidligt op- det har noget at gøre med, at man ikke udviser god skik og at man er egoistisk anlagt.

Fryd at fjerne håndklæder
Sådan skriver nationens! Line J. om det irriterende fænomen, der udspiller i hver morgen på sydens charterhoteller. Line har - som mange andre - oplevet, at samtlige solsenge var reserveret af håndklæder, da hun og familien dukkede op ved den mennesketomme pool kl. 9.00.  Og hun er ikke den eneste, der synes den opførsel er forkert og for egoistisk:   

- Det den største fryd, at fjerne dem når jeg kommer til poolen og ser at der ikke er nogen som bruger sengene.

Og snakke takt og tone
- Så ryger håndklæderne og man lægger sig og soler sin halvfede danske krop, skriver København, Det Røde Danmark, det gør nationens! 'The_Great_Cornholio' også:

- Når så ejeren af håndklædet så dukker op to timer senere, tager jeg gerne lige en lille snak om takt og tone med dem :-).

Hvilken type er du? Den der står tidligt op og reserverer solsenge til hele dit rejseselskab? Eller den der fjerner de håndklæder, der skulle spærre liggestolene?

Per H. vil gerne fjerne den misforståelse, at det især er tyskere, der er gode til at stå tidligt op. 

- Vi har mange gange oplevet det på hoteller hvor der ikke var én eneste tysker, men solsenge var reserveret tidligt om morgenen.

- Ja af danskere og svenskere !!!!! Vær nu fair. Reservering af solsenge kan IKKE henføres til et bestemt folkefærd, skriver Per.

Hvilken type charterturist er du?

1 af 2 
2 af 2 
183 kommentarer
Vis kommentarer