Ove er helt sikker på at lastbilen bakkede ind i ham: Vil ha' en ny bil

Oves bil står totalskadet i en have og venter på, at han får sparet penge sammen til en advokat. For Ove synes ikke at han har fået en fair behandling

- Ove - min far - kom om morgenen d.5/9 2016 kørende ad Havndalvej øst for Mariager. En lastbil i den modsatte køreretning holder stille, lidt skråt og næsten ude på midten af kørebanen.

- Ove fortsætter ude i siden af vejen, men lastbilchaufføren har ikke set ham og begynder at bakke. Med sin trækker rammer han Ove og skubber ham videre et stykke.

- Dørstolpen er skubbet ind i Oves skulder og glasskår må senere fjernes på skadestuen.

Ingen kasko
Sådan indleder Anne-Mette L et brev til nationen! om den i hendes, hendes fars OG et vidnes øjne helt urimelige situtation Ove på 88 år, er havnet i. For Oves bil - en ældre Suzuki Wagon R købt for 14.000 kr i 2014 - blev nemlig totalskadet ved sammenstødet med lastbilen tilbage i 2016. Men bla. fordi Ove ikke havde kasko på sin Suzuki, er sagen blevet ved med at trække ud og ud. Brevet - som Ove håber, at du vil læse og dele og kommentere - fortsætter nemlig således:

- Ove var dengang 87 år. Han havde ikke kaskoforsikring og derfor skulle skaden anmeldes til modpartens forsikringsselskab.

- Selskabet meddeler, at deres kunde ikke er enig i, hvordan uheldet skete og anbefaler Ove, at melde skaden til sit eget selskab, der så vil køre sagen.

- Men Oves eget forsikringsselskab - der godtnok har hjulpet med korrespondancen - kører ikke sagen, da Ove jo ikke har kaskoforsikring.

De vil betale 50 procent - Ove vil have 100 procent
- Vi sender billeder af bilen, der tydeligt viser skaden. En skade Ove umuligt selv kunne være skyld i, da han så skulle være kørt sidelæns!

- Siden har også vidner meldt sig og bekræftet vores beskrivelse af ulykken.

 

- Nu har modpartens forsikringselskab tilbudt at betale 50% erstatning!

- Vil de virkelig være bekendt at give min gamle far på nu 88 år, halvdelen af skylden for at en lastbil bakkede ind i ham?

En fattig pensionist mod et stort forsikringselskab
- Havde han haft kaskoforsikring, var der aldrig blevet tale om halv-skyld. Så havde selskabet stået overfor et andet forsikringsselskab og ikke en overfor en pensionist på 88.

- En pensionist der selv fremlægger sin sag, da han brugte den lille opsparing han havde på en ny/anden bil efter uheldet..

- Bilen står nu hos Oves barnebarn. Ove vil ikke have den skrottet, da den beviser hans uskyld.

- Kan det være meningen at Ove skal spare op af sin pension, for at få en advokat til at fremlægge, de fakta som allerede er fremlagt, spørger datteren på Oves vegne, og hvad er dit svar?

1 af 5 
2 af 5 
3 af 5 
4 af 5 
5 af 5 
405 kommentarer
Vis kommentarer